Ράδιο Βήτα Chatbox

Γνωστός πλαστικός χειρουργός στο κρατητήριο έπειτα από καβγά με ηλικιωμένη για τα κοινόχρηστα

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς διανυκτέρευσε το Σαββατοκύριακο γνωστός πλαστικός χειρουργός έπειτα από άγριο καβγά με ηλικιωμένη εξαιτίας των κοινοχρήστων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γιατρός και η 92χρονη διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία στην Κηφισιά και τσακώθηκαν με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ και αφού αλληλομηνύθηκαν, ο γιατρός κατέληξε στα κρατητήρια και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Το άγριο συμβάν σημειώθηκε στις 21:10 το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος και η 92χρονη βρίσκονταν στην πολυκατοικία της οδού Αιολίας, όταν άρχισαν να τσακώνονται με τις πληροφορίες να λένε πως ο καβγάς έγινε για τα κοινόχρηστα. Το σκηνικό άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο έντονο και η κατάσταση να ξεφεύγει και χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης, έλαβε σήμα και μετέβη στην πολυκατοικία της Κηφισίας όπου σύμφωνα με την ηλικιωμένη ο γιατρός τη χτύπησε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οδηγηθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο χειρουργός κατάθεσε μήνυση σε βάρος της για εξύβριση και απειλή, ενώ και η ηλικιωμένη σε βάρος του για πρόκληση σωματικών βλαβών, με αποτέλεσμα ο 63 χρόνος να συλληφθεί. Λίγες ώρες αργότερα ο γιατρός κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση και σε βάρος συγγενικού προσώπου της ηλικιωμένης. 

Πηγή topontiki

Σχόλια