Ράδιο Βήτα Chatbox

Μητσοτάκης για Αντώναρο στα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ: Μάλλον γέλια προκαλούν οι επιλογές

«Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς όμως να αντισταθεί στον πειρασμό να σχολιάσει τελικώς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 της Θεσσαλονίκης, ο πρωθυπουργός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κατ’ αρχάς εξήγγειλε ψηφοδέλτια, αλλά καμιά πενηνταριά θέσεις είναι ακόμα κενές. Άρα δεν εξήγγειλε οριστικά ψηφοδέλτια» τόνισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ακόμα: «Εμείς ανακοινώσαμε οριστικά ψηφοδέλτια καλύπτοντας όλες τις θέσεις των υποψηφίων με πάρα πολλούς νέους ανθρώπους. Τους βλέπετε, εξάλλου, πολλές και πολλούς υποψήφιους και εδώ στις Περιφέρειες της Θεσσαλονίκης, την Α’ και τη Β’ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, με πολλές γυναίκες, πολλές νέες γυναίκες, πολύ ενδιαφέροντα βιογραφικά, άνθρωποι οι οποίοι θα διεκδικήσουν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη σύνθεση των ψηφοδελτίων μας».

Επιστρέφοντας όμως στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: «Επιτρέψτε μου να πω μόνο ότι μάλλον γέλιο προκάλεσαν οι κάποιες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, παρά εξέπεμψαν σοβαρότητα σχετικά με τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει οποιαδήποτε ουσιαστική διεύρυνση».

Χωρίς να αναφερθεί στον Ευάγγελο Αντώναρο, αν και ρωτήθηκε για αυτόν, συνέχισε σχολιάζοντας άλλα ονόματα: «Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα συμπεριλαμβάνουν τον κ. Παππά, ο οποίος είναι καταδικασμένος αμετάκλητα από το Ανώτατο Δικαστήριο, συμπεριλαμβάνουν τον κ. Πολάκη, ο οποίος είχε τεθεί εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ μέχρι που επέστρεψε, διότι τελικά προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ τον «Πολακισμό» εκφράζει, και δεν θα μπορούσε να λείπει ο κύριος εκφραστής του, καθώς και μία σειρά από άλλους υποψηφίους που τι να σας πω, περισσότερο σε «λούμπεν» ψηφοδέλτια με παραπέμπουν, παρά σε ψηφοδέλτιο κόμματος το οποίο θέλει πραγματικά να διεκδικήσει τον μεσαίο χώρο και να προβάλει το κόμμα αυτό ως μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης». 

Πηγή newsbomb

 


Σχόλια