Ράδιο Βήτα Chatbox

Εκλογές 2023: Έξαλλος ο Νικολόπουλος με τους «χάκερς του Πιερρακάκη» που έριξαν «μαύρο» στους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»

Δριμύ «κατηγορώ» κατά του Κυριάκου Πιερρακάκη αλλά και των «δαιμόνων» της ψηφιακής τεχνολογίας, εξαπέλυσε μέσω των social media ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες».

Έξω φρενών έγινε ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες», Νίκος Νικολόπουλος, καθώς σε ένα οργισμένο βίντεο που δημοσίευσε στα social media υποστηρίζει ότι το κόμμα του δεν θα καταφέρει να κατέβει στις εκλογές 2023 όχι επειδή θα φάει «μπλόκο» από τον Άρειο Πάγο όπως συνέβη με τα κόμματα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Αφροδίτης Λατινόπουλου αλλά επειδή έπεσε «θύμα» των «χάκερς του ΠΑΣΟΚΟΥ Πιερρακάκη».

Όπως σημειώνει ο Νίκος Νικολόπουλος ο «ψηφιακός μετασχηματισμός ήρθε στην πατρίδα μας για να διευκολύνει καταστάσεις και διαδικασίες» και ισχυρίζεται πως ως «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες δεν μπορούμε ότι η ψηφιακή μετάβαση είναι μέσο χειραγώγησης εκλογικών διαδικασιών».

Μάλιστα καταγγέλλει πως η «ψηφιακή μετάβαση σίγουρα δεν πρέπει να είναι μέσο καταπολέμησης της Δημοκρατίας!!!» και αναφέρεται σε «μαξιμόπαιδα» και «στυλοβάτες του Μητσοτακισμού», κάνοντας λόγο για «χάκερς» του Κυριάκου Πιερρακάκη «που προσπαθούν να νικήσουν, δημιουργώντας αόρατους πολέμους στο διαδίκτυο απαξιώνοντας την ετυμηγορία των Ελλήνων πολιτών και να παραχαράξουν τη βούληση των Ελλήνων».

«Τα διαβολάκια του Κυριάκου Μητσοτάκη έριξαν μαύρο στη Δημοκρατία»

Σύμφωνα με το «κατηγορώ» του Νίκου Νικολόπουλου «τα διαβολάκια του Κυριάκου Μητσοτάκη έριξαν μαύρο στη Δημοκρατία και στην πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία έπεσε και κράσαρε ανεξήγητα», κάνοντας ακόμα λόγο για  «δαίμονες της ψηφιακής τεχνολογίας».

Όπως υποστηρίζει «δεν θα τους περάσει» και υπογραμμίζει «πως έπρεπε να έχει προβλεφθεί η δυνατότητα και το περιθώριο και έντυπου τρόπου κατάθεσης υποψηφιοτήτων βουλευτών (εφόσον ήθελε παρουσιαστεί τεχνικό ζήτημα) ώστε να αποτραπούν οι πονηρές σκέψεις για τις πονηρές, αντιδημοκρατικές πράξεις καταχραστών της εξουσίας και της εμπιστοσύνης του λαού».

 Η ανακοίνωση του κυρίου Νικολόπουλου

«Το σύστημα Πιερρακάκη που «κράσαρε» …ξαφνικά και η πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών που «έπεσε» …ανεξήγητα, μέσα στο μαύρο σκοτάδι του Σαββάτου και της Δημοκρατίας, ήταν η τελευταία καλά στημένη παγίδα της Μητσοτάκης Α.Ε. και των συνεργαζόμενων εθελόδουλων εθνομηδενιστών συστημικών πολιτικών δυνάμεων, για να αποκλείσουν και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» από την εκλογική διαδικασία της 21ης Μαίου.

  • Παρά το γεγονός ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» κατήρτισαν ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της Ελλάδας, μέσα σε μόλις 4 ημέρες από την υποβολή της αίτησης προς τον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές….Παρά το γεγονός, ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» σχημάτισαν συνδυασμούς με περισσότερους από 200 υποψηφίους, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα…Παρά το γεγονός ότι είχαν καταβάλει όλα τα απαραίτητα παράβολα και είχαν  κατατεθέσει όλα τα απαιτούμενα από το νόμο δικαιολογητικά…Και παρά το γεγονός, ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» τήρησαν όλες τις προϋποθέσεις και τους όρους της εκλογικής νομοθεσίας. Τελικά, επιστρατεύθηκε το ηλεκτρονικό σύστημα του ΥΠΕΣ, για να απαγορεύσει ετσιθελικά την κάθοδο του κόμματος στις εθνικές εκλογές! Από το απόγευμα του Σαββάτου, με τρόπο ανεξήγητο και εξόφθαλμα ύποπτο, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ, «πέταγε» έξω τα ονόματα των υποψηφίων και ειδικά των γυναικών, ενώ κάθε τόσο απέκλειε την πρόσβαση σε αυτό.

«Το σκοτεινό σχέδιο του αποκλεισμού, όλων των αντισυστημικών κομμάτων, επιτεύχθηκε!»

Έφθασαν …μαύρα μεσάνυχτα και παρά τις επανειλημμένες και επίμονες προσπάθειες των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», η τεχνολογία Πιερρακάκη συνέχιζε να ρίχνει «μαύρο» και να λέει «όχι» στην κάθοδο του κόμματος.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις του Νίκου Νικολόπουλου και των στελεχών των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» στο Υπουργείο Εσωτερικών, απάντηση δεν υπήρξε.

Κατά παράξενο τρόπο μάλιστα, από τα μεσάνυχτα σε όλα τα κτίρια του ΥΠΕΣ, είχαν φροντίσει να έχουν κατεβάσει ρολά και να κλείσουν τις πόρτες! Το σκοτεινό σχέδιο του αποκλεισμού, όλων των αντισυστημικών κομμάτων, επιτεύχθηκε!

«Αφού δεν μπόρεσαν να μας αποκλείσουν με όλες τις άλλες σκοτεινές μεθόδους που απεργάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Αφού δεν μπόρεσαν να μας αναχαιτίσουν, ούτε τα χαλκεία των «κολο- Πετσομένων» ΜΜΕ. Αφού δεν μπόρεσαν να βρουν την οποιαδήποτε πρόφαση και την παραμικρή τυπική αδυναμία, για να υποβάλλουν υπόμνημα κατά της καθόδου μας, Και αφού φοβήθηκαν το ποσοστό και το τσουνάμι της οργής των αποκλεισμένων από την κάλπη και την κοινωνία Ελλήνων βιοπαλαιστών, τελικά επιστράτευσαν τον ανίκητο ψηφιακό φασισμό  και την τεχνολογική δικτατορία, για να αποκλείσουν και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες». Όπως ακριβώς και η πρ. Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλει ότι απέκλεισαν με τον ίδιο τρόπο και το κόμμα της, την «Πλεύση Ελευθερίας».

«Μεθόδευσαν έτσι, να απαγορεύσουν στις πολλές χιλιάδες των  ψηφοφόρων»

Μεθόδευσαν έτσι, να απαγορεύσουν στις πολλές χιλιάδες των  ψηφοφόρων να εκφραστούν αντισυστημικά, αντιμνημονιακά, Πατριωτικά και Χριστιανικά και μέσα από τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» σημείωσε καυστικά ο επικεφαλής του κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, τονίζοντας παράλληλα:

«Για άλλη μια φορά η ιστορία επαναλήφθηκε: Την προηγούμενη φορά που το σύστημα «κράσαρε», ήταν συμπτωματικά επί Παπαμιμίκου, τότε που ο Μεϊμαράκης στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή αρχηγού έπαιρνε 60% στην κάλπη, ο Μητσοτάκης ερχόταν τρίτος και …καταϊδρωμένος, αλλά χάρις στην τεχνολογία της Siemens αναβλήθηκαν οι εκλογές για μήνες. Μέχρι να γίνουν όσα …έπρεπε – και πάλι στο σκοτάδι- για να εκλεγεί πρόεδρος, το …πριγκιπόπουλο.

Τους ξεθαρίζουμε όμως: «Όλοι αυτοί οι χιλιάδες ψηφοφόροι, που το σύστημα τους στέρησε το αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα να εκφραστούν στην κάλπη, είναι όλοι αυτοί οι αβόλευτοι, οι αποκλεισμένοι, οι ασυμβίβαστοι, οι ταλαιπωρημένοι και αδικημένοι  Έλληνες, που θα «πνίξουν» τον Μητσοτάκη και το σύστημά του στις δεύτερες εκλογές του Ιουλίου. Η Ιστορία θα καταγράψει τον Μητσοτάκη, ως τον «εκ των κρασαρισμάτων εκπορευόμενο ηγέτη!

«Λέμε «ΟΧΙ» στο τρίο της συμφοράς!»

Λέμε «ΟΧΙ» στο τρίο της συμφοράς! Οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» καταψηφίζουμε Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη. Και παραμένουμε στις πολιτικές επάλξεις! Έτοιμοι για τις επαναληπτικές εκλογές του Ιουλίου!

Εκεί θα αναμετρηθεί τελειωτικά:

  • Το παρακράτος με τη Δημοκρατία!
  • Το επονείδιστο πολιτικό σύστημα, με την αδούλωτη νέα γενιά!
  • Τα μίσθαρνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με τους ασυμβίβαστους Έλληνες!
  • Οι εντολοδόχοι των μνημονιακών κατοχικών δυνάμεων, με τους αγνούς πατριώτες!
  • Ραντεβού με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» στις δεύτερες κάλπες!».

«Χρησιμοποιώντας «χάκερς» του κυρίου Πιερρακάκη προσπαθούν παγίδα της Μητσοτάκης Α.Ε. και των συνεργαζόμενων εθελόδουλων εθνομηδενιστών συστημικών πολιτικών δυνάμεων, για να αποκλείσουν και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» από την εκλογική διαδικασία της 21ης Μαΐου», αναφέρει ακόμα ο ηγέτης των «Ελλήνων Χρισταινοδημοκρατών».

Το«σύστημα Πιερρακάκη» καταγγέλλει ο Νίκος Νικολόπουλος και σε άλλες αναρτήσεις στα social media αλλά και με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών».

Μάλιστα έχοντας ως δεδομένο πως το κόμμα του δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές της 21ης Μαΐου του 2023 δίνει ραντεβού με τους ψηφοφόρους του στις εκλογές του Ιουλίου. 

Πηγή in.gr

 

Σχόλια