Ράδιο Βήτα Chatbox

Θεσσαλονίκη : Συγκλονίζει η 23χρονη που κινδύνεψε με βιασμό από τρεις αλλοδαπούς

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook η 23χρονη Μαρία Γερμαντζίδου, περιγράφει τον τρόμο που έζησε τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ γυρνούσε στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη όταν την παρενόχλησαν τρεις άνδρες.

Συγκεκριμένα, στις 00:25 καθώς περπατούσε προς το σπίτι της, τρεις αλλοδαποί την πλησίασαν και της μίλησαν. Μάλιστα, ο ένας φέρεται να την άγγιξε στο μάγουλο και να της είπε «τι όμορφη είσαι». Σύμφωνα, με την ίδια οι δράστες επιχείρησαν να την «στριμώξουν». Ευτυχώς κατάφερε να ξεφύγει και πλησίασε για βοήθεια έναν άνδρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του.

«Σκέφτομαι “ωραία, ήρθε το τέλος μου“. Ο Α με πιάνει από το μάγουλο, το σφίγγει και λέει “τι όμορφη που είσαι” με σπαστή προφορά. Γελάνε. Δε νιώθω το σώμα μου. Βλέπω κάτω στα σκαλιά έναν κύριο με το σκύλο του. Τον αντιλαμβάνονται. Φεύγω από το κενό που είχε ανάμεσά τους και πάω στον κύριο και αυτοί συνεχίζουν στην αντίθετη πορεία. Ο άνθρωπος με επιστρέφει σπίτι μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η 23χρονη στην ανάρτησή της.

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Τι θέλω να πω; Από θαύμα ζω, μάλλον. Δεν είναι ρατσιστικό παραλήρημα για εσάς τους woke. Έτσι είναι η κουλτούρα ορισμένων χωρών, βάσει Σαρία και ό,τι άλλο προβλέπεται εκεί. Σαφώς και τα κάνουν και ημεδαποί. Όμως δεν είναι και τόσο τυχαία τα περιστατικά με αυτούς τους ανθρώπους». 

Πηγή directus.gr


 

Σχόλια