Ράδιο Βήτα Chatbox

Δολοφονία Καραϊβάζ: Καταθέτει στον ανακριτή η σύζυγος του δημοσιογράφου

Κατάθεση στον ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ, δίνει αυτή την ώρα η χήρα του δημοσιογράφου, Στάθα.

Θεοδωρικάκος στον Realfm 97,8: Θα συνεχίσουμε έως την πλήρη εξιχνίαση της δολοφονίας Καραϊβάζ

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ προσήλθε στην Ευελπίδων συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, προκειμένου να καταθέσει και δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

O Απόστολος Λύτρας σε δήλωσή του από τα δικαστήρια είπε χαρακτηριστικά ότι «ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν φοβόταν κάτι, δεν είχε άγχος για κάτι. Προφανώς η δολοφονία του συσχετίζεται με τη δημοσιογραφία και αυτά που έγραφε ή θα έγραφε και έλεγε ή θα έλεγε».

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο κ. Λύτρας στόχος είναι να βρεθεί και ο ηθικός αυτουργός. «Το θέμα είναι το εξής, που απασχολεί πολύ κόσμο. Δεν είναι μόνο ποιος έδωσε την εντολή, το θέμα είναι να μάθουμε και τον λόγο. Ποιος ήταν ο λόγος;».

Σημειώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 40 και 48 ετών, που είναι αδέλφια και κρίθηκαν προφυλακιστέοι, αρνούνται κατηγορηματικά την ανάμειξή τους στην υπόθεση και κάνουν λόγο για «λογικά άλματα» στο διαβιβαστικό της αστυνομίας. 

Πηγή enikos


Σχόλια