Ράδιο Βήτα Chatbox

Στο Αρκαλοχώρι Κρήτης ψήφισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (Βίντεο)

Λίγο πριν τις 10 το πρωί προσήλθε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στο 10 δημοτικό σχολείο Αρκαλοχωρίου για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο κ. Ανδρουλάκης αμέσως μετά σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους τόνισε μεταξύ άλλων ότι τώρα ήρθε η ώρα του κυρίαρχου λαού.

«Τώρα ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ όλους να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνουμε και δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι χρειάζεται για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος και βιώσιμη ανάπτυξη. Τους καλώ να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα» είπε για να προσθέσει.

«Ήρθα στο Αρκαλοχώρι για να υπογραμμίσω ποιο ήταν το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη. Δύο χρόνια μετά τον σεισμό, οι άνθρωποι εδώ εξακολουθούν να ζουν σε κοντέινερ. Ελληνικέ λαέ σου αξίζει κάτι πολύ καλύτερο».

Ολόκληρη η δήλωση Ανδρουλάκη

«Και τώρα ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε ελλην. με ελπίδα και αισιοδοξία να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που κάνουμε, και δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος. Που θα μειώσει τις ανισότητες, με δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, με ίσες ευκαιρίες για όλα τα ελληνόπουλα. Και βέβαια μία βιώσιμη ανάπτυξη που θα σέβεται τον άνθρωπο»,

»Τους καλώ να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα, στη διχόνοια, να γυρίσουν την πλάτη σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά προβλήματα, σε όσους τα κάνουν όλα για την εξουσία. Είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής και από την άλλη να στήσουν ένα παρακράτος εις βάρος της δημοκρατίας και του ελληνικού λαού. Σήμερα ήρθα εδώ στον τόπο καταγωγής μου να ασκήσω τα εκλογικά μου δικαιώματα, στο Αρκαλοχώρι για να υπογραμμίσω ποιο ήταν το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη. Ήταν ένα περίβλημα του χάους και του πελατειασμού και αυτό αποδεικνύεται από το ότι δυο χρόνια μετά τον του σεισμό οι πολίτες του Αρκαλοχωρίου συνεχίζουν να ζουν κάτω από δραματικές συνθήκες στα κοντέινερ»,

»Γι΄αυτό ελληνικέ λαέ σου αξίζουν ακόμη περισσότερα και είμαστε εδώ στη νέα αυτή προσπάθεια να σου τα προσφέρουμε», ανέφερε στο μήνυμά του ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Πηγή tanea

 


Σχόλια