Ράδιο Βήτα Chatbox

Γιώργος Καραϊβάζ: Τι θα υποστηρίξουν στην απολογία τους οι δύο συλληφθέντες

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν αύριο, τα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Λίγες ώρες πριν την απολογία τους, ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος  αποκαλύπτει στο Live News όσα θα επικαλεστούν οι δύο συλληφθέντες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα πουν αρχικά πως ουδέποτε ήρθαν σε επικοινωνία με τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Επιπλέον θα ισχυριστούν πως εκείνες τις ημέρες μοίραζαν με το γνωστό πλέον λευκό βαν φυλλάδια για τις υπηρεσίες της εταιρείας, μάλιστα διατηρούν ένα ημερολόγιο που αναφέρεται η εργασία αυτή, συν ορισμένα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει με τους υπόλοιπους υπαλλήλους της εταιρείας, μέσω των οποίων συνεννοούνται πώς θα συνεχίσουν το μοίρασμα των φυλλαδίων.

Κατόπιν, υπάρχει μόνο μία κάμερα που έχει καταγράψει το πέρασμα του λευκού βαν στην οδό Μεγίστης, την ημέρα του φόνου.

Υπενθυμίζεται πως την ημέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ είχε αναφερθεί πυρκαγιά σε ένα αυτοκίνητο που είχε συνδεθεί με το έγκλημα και τώρα δεν αναφέρεται πουθενά.

Σε ό,τι αφορά στην ανάρτηση στο Facebook λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ όπου έγραφαν «Καλή αρχή» θα υποστηρίξουν πως δεν είχε καμία σχέση με τον φόνο, αλλά επρόκειτο για ένα νέο βαν που είχε αποκτήσει η εταιρεία καθαρισμού.

«Παρεξήγηση» λέει η μητέρα του 40χρονου που συνελήφθη

Η μητέρα του 40χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία Καραϊβάζ, ισχυρίστηκε στο MEGA πως πρόκειται για παρεξήγηση και ότι η οικογένειά της δεν έχει καμία σχέση.

«Αυτή είναι η δουλειά μας κορίτσι μου, συνεργείο καθαρισμού. Αν παίρναμε πολλά λεφτά θα ήμασταν εδώ και θα χρωστάγαμε; Θα μετράγαμε τα πεντοδίφραγκα που θα πάρουμε από τις πολυκατοικίες για να πληρώσουμε; Τα παιδιά μου πήγαν στον Καραϊβάζ; Από που κι ως που; Ας ψάξουν αλλού» δήλωσε.

«Εμείς δίνουμε πολλά προσπέκτους. Μας παίρνουν τηλέφωνο για το παραμικρό, 24 ώρες το 24ωρο τα αμάξια δούλευαν αυτά. Γιατί είδαν το βανάκι, το βανάκι μπορεί να είναι αύριο στην Κόρινθο. Θα μαθευτεί η αλήθεια. Τα παιδιά μου, θα λάμψει η αλήθεια και από εκεί και πέρα δεν πειράζει, εμείς μαζεύουμε δραχμή-δραχμή για να πληρώνουμε δικηγόρο. Ας τελειώσουν. Εγώ είμαι 70 χρονών, το ξέρεις; Και δουλεύω. Ο ένας μου, ο μεγάλος μου, έχει τέσσερα παιδιά. Μας καταστρέφουν, που τώρα ξεκινήσαμε σαν άνθρωποι; Έχουμε δάνεια σπιτιού. Θα μας τα δώσουν; Μας καταστρέψανε τη δουλειά» υποστηρίζει η γυναίκα.

«Τον μπλέξανε – Είναι γελοίο, δεν είχε ανάγκη να γίνει δολοφόνος» λέει η σύζυγος του ενός συλληφθέντα

Η σύζυγος ενός εκ των δύο συλληφθέντων μιλά αποκλειστικά στο Live News και δηλώνει πως ο σύζυγός της είναι αθώος και πως τον «μπλέξανε».

«Είναι όλο γελοίο αυτό που έχουν κάνει. Έχω έναν άντρα που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχω δύο μωρά, μικρά, που ζητάνε τον πατέρα τους. Είμαι μία γυναίκα που έχω μία δουλειά στο έλεος του Θεού και ο άντρας μου κρατιέται εκεί μέσα χωρίς να έχουν τα στοιχεία, επειδή είδαν ένα αμάξι της δουλειάς που κυκλοφορεί σε όλη την Αττική. Τον μπλέξανε έτσι, πιστεύω εγώ. Έτσι όπως πάντα, πριν τις εκλογές, για να δείξουν ότι κάτι κάνουν για το κράτος.

Αμαρτία από τον Θεό ο άνθρωπος, έχει και αυτός ένα παιδάκι που το άφησε πίσω του, μία γυναίκα μόνη της, μία μάνα που κλαίει συνέχεια. Αλλά είμαστε και εμείς από πίσω, οι άνθρωποι που είναι άδικο αυτό που κάνουν. Αυτό είναι άδικο. Είναι ένας άνθρωπος που τρέχει όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ και αυτό μπορούν να το αποδείξουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Όλοι οι άνθρωποι κλαίνε. Δεν το πιστεύει κανείς αυτό που συμβαίνει» λέει αρχικά.

«Δεν έχει ανάγκη ο άντρας μου να γίνει δολοφόνος για να φάνε τα παιδιά. Είναι τόσο καλός σύζυγος και τόσο καλός πατέρας, που δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, πεθαίνει για τα παιδιά του, πεθαίνει. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι κακό ούτε σε μία γάτα. Ο άντρας μου σταματάει στον δρόμο και όποιον βλέπει του δίνει λεφτά. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, δεν θα το έκανε να ταΐζει τα παιδιά του. Χάλια είναι ψυχολογικά. Πώς να είναι ο άνθρωπος;» τονίζει.

Πηγή tanea


 

Σχόλια