Ράδιο Βήτα Chatbox

Μητσοτάκης από Ληξούρι: Η κυβέρνηση κράτησε σταθερά το τιμόνι

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ληξούρι Κεφαλονιάς όπου περιοδεύει υπογράμμισε ότι το δίλημμα των εκλογών είναι αν θα συνεχίσουμε το δρόμο της προκοπής ή θα πάμε πίσω.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ΝΔ θα επικρατήσει και στις 9 μονοεδρικές γιατί όπως είπε η ΝΔ έχει καθαρή πρόταση διακυβέρνησης.

«Σήμερα υπάρχει μόνο μία καθαρή πρόταση διακυβέρνησης: η Νέα Δημοκρατία ισχυρή και νικήτρια στις εκλογές της 21ης Μαΐου», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Αυτή την τετραετία μάς έτυχαν πολλά. Όταν εκλέχθηκα πρωθυπουργός της χώρας δεν μπορούσα να φανταστώ ότι στη διάρκεια της θητείας μου θα έπρεπε να αντιμετωπίσω μια πανδημία, μια μεταναστευτική εισβολή, έναν πόλεμο στην Ουκρανία, μια εισαγόμενη κρίση ακρίβειας. Είμαι όμως υπερήφανος γιατί κρατήσαμε τη χώρα ασφαλή, το τιμόνι της χώρας σταθερό, και η Ελλάδα είναι σήμερα σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι ήταν το 2019» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Αμφισβήτησε μάλιστα την αξιοπιστία του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως «εμείς μπορούμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας».

Παράλληλα δεσμεύτηκε για συνολική αναδιάρθωση του ΕΣΥ, ανακοινώνοντας ότι το νοσοκομείο θα γίνει πρότυπο.

Μετά το Ληξούρι ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί το Αργοστόλι.

Πηγή cnn.gr

Σχόλια