Ράδιο Βήτα Chatbox

Μάρα Ζαχαρέα για Debate: «Δεν θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή»

Σε εξέλιξη είναι στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στο γραφείο του γενικού διευθυντή ενημέρωσης του καναλιού, η σύσκεψη των δημοσιογράφων που θα θέσουν ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς κατά το ντιμπέιτ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου.

Ήδη τα πρώτα σχόλια έγιναν από τους δημοσιογράφους του κάθε τηλεοπτικού μέσου.

Η Μάρα Ζαχαρέα ανέφερε ότι έτσι όπως είναι δομημένο το debate δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή. «Debate μετά από 8 χρόνια, ήμουν και το 2015. Πιστεύω αυτό να έχει ένα σχετικό ενδιαφέρον. Δυστυχώς ούτε αυτή τη φορά οργανώθηκε η συζήτηση με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει ένα πραγματικό ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή. Αυτή είναι τουλάχιστον η δική μου γνώμη. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο πλαίσιο που μας έβαλε η διακομματική επιτροπή».

Σχετικά με το περιεχόμενο του Debate έδωσε μερικές πληροφορίες. «Είχαμε μία επικοινωνία με τον συντονιστή της συζήτησης, τον συνάδελφο, τον κύριο Κουβαρά. Απ’ ό,τι μου είπε θα κάνουμε μία κλήρωση όσον αφορά τη σειρά των ερωτήσεων, ποιος θα ρωτήσει πρώτος, δεύτερος, τρίτος και τα λοιπά», δήλωσε.

«Θα ψάξουμε να βρούμε μία λύση για το follow-up, γιατί έχουμε 6 πολιτικούς αρχηγούς, 6 δημοσιογράφους και 5 θεματικές ενότητες. Αυτό σημαίνει ότι ένας δημοσιογράφος δεν θα είχε τη δυνατότητα να ρωτήσει έναν πολιτικό αρχηγό. Οπότε θα κοιτάξουμε πώς θα το διορθώσουμε αυτό και θα συζητήσουμε και το πώς θα καθόμαστε», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις της η δημοσιογράφος του Star. 

Πηγή newsbomb

Σχόλια