Ράδιο Βήτα

Χρόνια Πολλά Έλληνες & Ελληνίδες! Ζήτω η 28η Οκτωβρίου το 1940


 Αγαπητοί  φίλες, φίλοι του Ράδιο Βήτα

Ευχόμαστε σε εσάς, στα μέλη της οικογένειάς  σας, σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην Ελλάδα, στο εξωτερικό, στις αλησμόνητες πατρίδες  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ για την Εθνική Επέτειο του Έπους του 40, με υγεία, ευτυχία, προκοπή, εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών.   

 Ο ηρωικός – αποτελεσματικός αγώνας των Ελλήνων  -ολίγων πάντα αριθμητικά-  απέναντι στις ισχυρότατες δυνάμεις του άξονα είμαστε βέβαιοι πως θα γίνει μήνυμα, στόχος δράσης και παράδειγμα  προς μίμηση για όλους μας.

Για τους μόνιμα απειλητικούς – προκλητικούς – εμμονικούς γείτονές μας  υπενθύμιση,  πως η μικρή Ελλάδα από την αρχαιότητα υπήρξε ο κυματοθραύστης των πολυπληθέστερων βαρβάρων, ο υπερασπιστής όχι μόνο της ιστορίας, του πολιτισμού, των ιερών και οσίων της Ελληνικής Φυλής, αλλά και της  ίδιας της υπόστασης της Ευρώπης.

            Δεν πτοούμεθα από τις απειλές σας,  την παραχάραξη της ιστορίας και τα ψεύδη, αλλά σχεδιάζουμε, δοκιμάζουμε, ενεργούμε  και είμαστε έτοιμοι με υψηλό ηθικό.  Να  θυμίσουμε όμως  κάτι που σκόπιμα ξεχνάτε, πως και κάποιος άλλος ισχυρότερος από εσάς  μας απειλούσε πριν 84 χρόνια  και είδατε τι έπαθε.


Σχόλια