Ράδιο Βήτα

Κασσελάκης: H πρώτη ήττα Μητσοτάκη και ΝΔ, δεν θα είναι η τελευταία

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναχώρησε χθες Κυριακή για τη Νέα Υόρκη, αλλά είχε συνεχή ενημέρωση από τους συνεργάτες του για τα αποτελέσματα του β’ γύρου των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών από την πρώτη στιγμή που έκλεισαν οι κάλπες, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του, «αυτή είναι η πρώτη “ήττα” του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ και δεν θα είναι η τελευταία. Οι πολίτες έδειξαν πως δεν ανέχονται άλλο την κοροϊδία της κυβέρνησης».

Στα γραφεία του κόμματος, στην πλατεία Κουμουνδούρου, βρίσκονταν ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, Μανώλης Καπνισάκης, η εκπρόσωπος Τύπου, Δώρα Αυγέρη, αλλά και οι δύο γραμματείς, Ράνια Σβίγγου και Γιώργος Βασιλειάδης, από τους οποίους και ενημερώθηκε τόσο για την πορεία όσο και για τα τελικά αποτελέσματα, τη νίκη του Δημήτρη Κουρέτα στην περιφέρεια Θεσσαλίας, αυτή του Χάρη Δούκα στον δήμο Αθηναίων, του Στέλιου Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και των υπολοίπων δημάρχων που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως του Σίμου Ρούσσου στο Χαλάνδρι και της Τίνας Καφατσάκη στου Ζωγράφου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα, μάλιστα στην περιφέρεια Θεσσαλίας είχε επενδύσει προσωπικά με συνεχείς επισκέψεις και διαρκή στήριξη στο πρόσωπο του κ. Κουρέτα.

Ο κ. Κασσελάκης ζήτησε στη συνέχεια να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους υποψηφίους που κατάφεραν να εκλεγούν, προκειμένου να τους συγχαρεί προσωπικά για την επιτυχία τους κι επικοινώνησε τόσο με τον κ. Κουρέτα, όσο και με τους κ.κ. Δούκα και Αγγελούδη, αλλά κι άλλους δημάρχους τους οποίους στήριξε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στους οποίους τόνισε πως έδωσαν ένα μήνυμα «αντεπίθεσης» των προοδευτικών δυνάμεων. 

Πηγή cnn.gr

Σχόλια