Ράδιο Βήτα

Σκουρλέτης : «O κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί το κόμμα μέρα με τη μέρα

Με τη φράση «Λυπάμαι, αυτός ο χώρος κινδυνεύει από γελοιοποίηση» σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ την οποία ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ίδιος μιλώντας στο Kontra είπε αναφορικά με την παραπομπή του στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ : «Οι διαδικασίες είναι προβλεπόμενες στο Καταστατικό».

«Φαντάζομαι ότι αυτή είναι μία πρόταση προς την επιτροπή δεοντολογίας, που έχει δικαίωμα ο πρόεδρος να κάνει. Αλλά, να σου πω την αλήθεια», τόνισε και συμπλήρωσε: «παρακολουθώντας τη σημερινή αντίδραση, αλλά και την τοποθέτηση το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά λυπάμαι. Λυπάμαι, γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση».

«Από χθες έχουμε ένα γεγονός που πραγματικά συνιστά κοσμογονία και δεν νιώθει ανάγκη να απαντήσει» υπογράμμισε, αναφορικά με τα δημοσιεύματα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τον κ. Κασσελάκη, συμπληρώνοντας ότι «στα 24 έχουμε διαμορφώσει μια άποψη» (σ.σ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι, στα 24 του, όταν έγραφε για απόλυση περισσότερων δημοσίων υπαλλήλων και μείωση μισθών, δεν ήξερε ποιος ήταν).

«Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα» σημείωσε και συνέχισε: «Απορώ τι άποψη έχει ο κ. Κασσελάκης για τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί».

Όσον αφορά στα επόμενα βήματα, όπως είπε, «θα αντισταθούμε και θα διεκδικήσουμε αυτήν την ιστορική διαδρομή», καθώς «οι 65.000 που τον ψήφισαν (σ.σ. τον κ. Κασσελάκη) δεν ήξεραν ότι είναι υπέρ της καθήλωσης των μισθών». 

Πηγή ethnos


Σχόλια