Ράδιο Βήτα

Δίκη Πισπιρίγκου: «Έκλεισες έναν άνθρωπο στη φυλακή, είσαι παλιάνθρωπος»

Επεισόδιο μεταξύ μελών της οικογένειας Πισπιρίγκου και του δημοσιογράφου, Πέτρου Κουσουλού, σημειώθηκε σήμερα έξω από τα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, μέλη της οικογένειας της κατηγορούμενης πλησίασαν τον δημοσιογράφο, τη στιγμή μιλούσε σε τηλεοπτική κάμερα για την παρουσία του στο δικαστήριο, και του επιτέθηκαν φραστικά.

«Είσαι παλιάνθρωπος, έχεις παιδιά δικά σου, δεν έχεις καρδιά μέσα σου. Μην ξαναπιάσεις ποτέ τα παιδιά μας στο στόμα σου. Κάνεις ότι χειρότερο για να βάλεις έναν άνθρωπο στη φυλακή. Γιατί το κάνεις, για συμφέρον;» του είπαν, με τον δημσιογράφο να τους ρωτά τι παράπονο έχουν από εκείνον.

«Το παράπονό μας είναι να μην ασχοληθείς ξανά με την οικογένειά μας. Έχει πει μπροστά σου ο Καλλιακμάνης πως είσαι εκεί από συμφέρον. Το ξέρεις το συμφέρον σου. Ποια αλήθεια θέλεις να λάμψει; Εμείς θα ήμασταν οι πρώτοι που θα θέλαμε να τιμωρηθεί (η κατηγορούμενη) αν είχαν γίνει όλα αυτά. Έχεις κλείσει έναν άνθρωπο στη φυλακή, είσαι παλιάνθρωπος» για να προσθέσει ο κ. Κουσουλός «με τη στάση σας, δείχνετε πόσο πολύ θέλετε την αληθεια» και τα μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου να συνεχίζουν: «Τη θέλουμε περισσότερο από σένα. Εσύ την ξέρεις την αλήθεια; Κάνεις κακώς τη δουλειά σου και έχεις κλείσει έναν άνθρωπο στη φυλακή. Θα έρθουν κι άλλες μηνύσεις. Έχεις παιδάκια, εύχομαι να είναι υγιέστατα και να μην νιώσεις ποτέ τέτοιο πράγμα…».

Σχολιάζοντας τη φραστική επίθεση που δέχτηκε, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως «έχω δεχθεί στοχοποίηση εδώ και μήνες από ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση της 35χρονης».

Επίθεση και της κατηγορούμενης στον Κουσουλό

Μετά τα μέλη της οικογένειας, και η κατηγορούμενη μητέρα επιτέθηκε φραστικά στον δημοσιογράφο, σε διακοπή της δίκης.

«Είναι εδώ αυτός; Ντροπή του, ντροπή του, ο άνθρωπος που έκανε καριέρα πάνω στα παιδιά μου, που τα είχαν στο νεκροκρέβατο και θα μου κουνήσει τώρα το δάχτυλο και τα τρία τα παιδιά μου το παλιόπαιδο», είπε η κατηγορούμενη.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε από τους αστυνομικούς τη σύλληψη του δημοσιογράφου για απειλή και εξύβριση διότι όπως είπε, ο δημοσιογράφος χλεύαζε ειρωνικά την εντολέα του και της κουνούσε το δάκτυλο. 

Πηγή topontiki


Σχόλια