Ράδιο Βήτα

Εξάρχεια: «Δράκος» επιτέθηκε σε μία ανήλικη και δύο γυναίκες (Βίντεο)

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστεί ένας άντρας που φέρεται να επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες -μεταξύ των οποίων μία 13χρονη- στα Εξάρχεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11) ο άντρας πλησίασε το 13χρονο κορίτσι και προσπάθησε να ασελγήσει επάνω της, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και κατάφερε να ξεφύγει.

Στις 20 Νοεμβρίου, μια 29χρονη γυναίκα κατέθεσε στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων ότι στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας άντρας την ακινητοποίησε, την έριξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν κατάφερε να ολοκληρώσει, μια και βρέθηκαν περαστικοί επί τόπου και ο δράστης εξαφανίστηκε.

Σε βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr, φαίνεται ο δράστης (πάνω δεξιά στην εικόνα) να πλησιάζει το υποψήφιο θύμα του ενώ αυτή περπατάει επί της οδού Νικηταρά, να την πετάει στο πεζοδρόμιο και να προσπαθεί να την ακινητοποιήσει.

Ο άνθρωπος που έσωσε την 29χρονη περιέγραψε πως ο «δράκος» έριξε το θύμα του κάτω και προσπάθησε να τη βιάσει. Όπως λέει η κοπέλα ήταν τρομοκρατημένη αλλά ο δράστης απόλυτα ψύχραιμος.

«Ήταν στην οδό Νικηταρά, ήταν 7.25, καθόμουν σε ένα μαγαζί, ήταν το μοναδικό που ήταν ανοιχτό και ακούσαμε κάποιες φωνές και ”βοήθεια”. Βγήκαμε έξω και είχε επιτεθεί σε μια κοπελίτσα για την οποία εκ των υστέρων μάθαμε ότι πήγαινε στη δουλειά της. Η κοπέλα ήταν τρομοκρατημένη, αυτόν ισα που πρόλαβα και τον είδα και έδειχνε σχετικά ψύχραιμος. Τρόμαξε πιστεύω με τη φωνή που έβαλα.

Εγώ η εικόνα που είδα ήταν αυτός από πάνω της ακριβώς. Μετά, δεν έδωσα πολύ σημασία σε αυτόν, προσπάθησα να ηρεμήσω την κοπέλα. Ήταν τόσο τρομοκρατημένη και μάζευε το μπουφάν της αλλά όπως φάνηκε της είχε επιτέθει για να τη βιάσει. Ήμασταν σχεδόν απέναντι, αυτή έτρεξε προς τα εμάς και εμείς προς αυτήν. Αυτός, δεν είμαι και σίγουρος μάλλον πρέπει να ήταν ξένος και ηλικίας κάτω από 30 χρονών», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Λίγο αργότερα ο ίδιος άγνωστος φέρεται να επιτέθηκε σε μία 27χρονη στη Ζωοδόχου Πηγής, της έκλεισε το στόμα, αλλά και πάλι αναγκάστηκε να φύγει τρέχοντας, καθώς η κοπέλα του αντιστάθηκε.

Η περιγραφή του υπόπτου: Ξανθός με γαλάζια μάτια

Σύμφωνα με χρήστες των social media, ο ύποπτος είναι ξανθός, μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Κυκλοφορεί και σχετική ανάρτηση:

Πηγή topontiki

Σχόλια