Ράδιο Βήτα

Ο Πολάκης σε Τσακαλώτο: Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια

Απειλές κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης, μία ημέρα μετά την αποχώρηση της Ομπρέλας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πολάκης, μετά και τη διαγραφή των Ευκλείδη Τσακαλώτου και της Πέτης Πέρκα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε δριμεία κριτική στις ενέργειες του κ. Τσακαλώτου, όσο ήταν υπουργός Οικονομικών, ενώ προανήγγειλε αποκαλύψεις, στις οποίες «δεν θα βοηθήσει ο ινδουισμός», σχολιάζοντας σκωπτικά την επιστολή ανεξαρτητοποίησης που θα έστελνε ο κ. Τσακαλώτος στον πρόεδρο της Βουλής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

-Όταν κάποιοι το λέγανε από χρόνια αλλα και στις προεκλογικές ομιλίες πως το «μαξιλάρι» θα μπορούσε και έπρεπε να είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ

ήμασταν εκτός γραμμής!!

-Όταν κάποιοι έβγαζαν στη φόρα το Στουρνάρα και τη σύζυγο του για τη Νοβαρτις και το ΚΕΕΛΠΝΟ ή για τις διαγραφές δανείων στους εφοπλιστές που δεν παρενέβαινε οπως όφειλε η Τράπεζα της Ελλάδας Τσακαλωτος τον ξαναπροτεινε για διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας!

Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια (και δεν θα βοηθήσει ο ινδουισμός).

Νωρίτερα, ο κ. Τσακαλώτος δημοσιοποίησε την επιστολή που θα κατέθετε στον Πρόεδρο της Βουλής για την ανεξαρτητοποίησή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Η επιστολή δεν κατατέθηκε, καθώς προηγήθηκε η διαγραφή του από τον επικεφαλής της ΚΟ Σωκράτη Φάμελλο.

Στην επιστολή χρησιμοποιεί τη φράση από την Μπαγκαβαντγκίτα που αποτελεί μέρος του μεγάλου ινδικού έπους Μαχαμπαράτα «είναι καλύτερο να υπηρετεί κάνεις το δικό του καθήκον (dharma), έστω κι ατελώς, παρά το καθήκον κάποιου άλλου, έστω και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», αφήνοντας αιχμές για τον προσανατολισμό του κόμματος. 

Πηγή eleftherostypos

 


Σχόλια