Ράδιο Βήτα Chatbox

Βόλος: Πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια και τράκαρε με περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ

Απίστευτος οδηγός στον Βόλο, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, παραβίασε 12 κόκκινα φανάρια, τράκαρε με περιπολικό και πήγε σπίτι του για να κοιμηθεί.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου. Ο 21χρονος οδηγούσε χωρίς πινακίδες, γιατί τους τις είχανε αφαιρέσει σε προηγούμενη παράβαση. Θεώρησε λογικό όμως  να οδηγήσει το αυτοκίνητό του και να πάει με έναν φίλο του για… τσιπουροκατάνυξη.

 Θα το ξανασκεφτεί μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση και το διοικητικό πρόστιμο που του επεβλήθη

Επιστρέφοντας από το τσιπουράδικο και διασχίζοντας κεντρική λεωφόρο του Βόλου, οι αστυνομικοί παρατηρούν πως ένας οδηγός κάνει «οχτάρια» στον δρόμο. Του κάνουν σήμα να σταματήσει και ο 21χρονος γκαζώνει το αμάξι για να εξαφανιστεί, όπως μεταδίδει το gegonotanews. Το περιπολικό τον ακολουθεί και εκείνος διασχίζει τον μισό Βόλο περνώντας με κόκκινο.

Τράκαρε με περιπολικό

Σε απομακρυσμένη συνοικία του Βόλου εγκλωβίζεται σε στενό και για να αποφύγει την σύλληψη τρακάρει το περιπολικό που του είχε κλείσει τον δρόμο. Ξεφεύγει από το μπλόκο και πηγαίνει στο σπίτι του όπου παρκάρει το αυτοκίνητο με το οποίο – όπως επισημαίνεται- θα μπορούσε να έχει παρασύρει πεζούς στον δρόμο του με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Εκεί συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκε μέχρι χθες. Το αλκοτέστ με όριο το 0,25 έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές όπου οδηγήθηκε καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση , αντίσταση , απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο γιατί πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια.

Επίσης για έξι μήνες του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης. 

Πηγή tanea

Σχόλια