Ράδιο Βήτα Chatbox

Με στόχο τη νίκη επί της Ελσίνκι ο ΠΑΟΚ

 Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ελσίνκι. Οι Ασπρόμαυροι θέλουν τη νίκη για για να φτάσουν στους 16 βαθμούς στον όμιλο και να διεκδικήσουν μια θέση στο τοπ 50 της ΟΥΈΦΑ.


Στον Αχιλλέα Μπέο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για τα όσα έλεγε μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Βόλος για το κύπελλο Ελλάδος Betsson. 

Η στάση του αυτή θεωρήθηκε πως δυσφήμισε τις ποδοσφαιρικές αρχές και το Πειθαρχικό όργανο. 

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου, αξιωματούχου της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι ως αξιωματούχος της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, ο Αχιλλέας Μπέος δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Ειδικότερα, στις 7-12-2023 προέβη σε δημόσια ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, σχετικά με τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. που διεξήχθη την 7-12-2023 στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».Σχόλια