Ράδιο Βήτα Chatbox

Ορκίστηκε Δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας

Ορκίστηκε το πρωί της Πέμπτης (28/12) στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Ο Χάρης Δούκας ξεκίνησε την ομιλία του, κατά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, σχολιάζοντας την επιλογή της δημοτικής αγοράς Κυψέλης ως τόπο διεξαγωγής της τελετής, προκειμένου όπως είπε «να σηματοδοτήσουμε την θέληση μας για μια Αθήνα πράσινη καθαρή και δημιουργική για όλους».

«Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων, έξω από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε. Αναγκαία συνθήκη η συμμετοχή των πολιτών».

«Ξέρουμε πως η ζωή είναι δύσκολη σε αυτή τη σπουδαία πόλη. Με ενοχλεί όσο και εσάς» ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Δούκας, ενώ και κάλεσε τους πολίτες, τους εργαζόμενους στον δήμο και την κυβέρνηση να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια.

Παρόντες στην τελετή ήταν μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Νίκος Ανδρουλάκης και σύσσωμη η Κ.Ο. του κόμματος, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Λούκα Κατσέλη, ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Γιώργος Καμίνης. 

Πηγή tovima

Σχόλια