Ράδιο Βήτα Chatbox

Η αποκάλυψη για τη σχέση του Βασίλη Καρρά με τον Πασχάλη Τερζή

Ο Βασίλης Καρράς και Πασχάλης Τερζής είχαν διακόψει τις σχέσεις τους εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς ωστόσο ποτέ να γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο δεν μιλούσαν...

Στην αποκάλυψη πως ο Βασίλης Καρράς και ο Πασχάλης Τερζής, είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, προχώρησε ο δημοσιογράφος του Mega, Θεολόγος Ηλιού.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Καρράς και Πασχάλης Τερζής είχαν διακόψει τις σχέσεις τους εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς ωστόσο ποτέ να γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο δεν μιλούσαν.

Ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς, σε μια από τις τελευταίες μεγάλες συνεντεύξεις που είχε δώσει το 2021 στον Νίκο Χατζηνικολάου, είχε μιλήσει για τις σχέσεις του με τον Πασχάλη Τερζή.

«Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς πριν δύο χρόνια στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις σχέσεις τους. Οι δυο τους και ο Ζαφείρης Μελάς είχαν ξεκινήσει μαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη, είχαν μια πολύ στενή φιλία. Για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζουμε, μόνο ο κύριος Τερζής πλέον μπορεί να μας πει, είχαν διακόψει σχέσεις. Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς με πόνο, είχε πει ότι τον πονάει που δεν μιλάνε πια» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στον αέρα του MEGA.

«Είχαν επικοινωνήσει τους τελευταίους μήνες»

«Αλλά ο Βασίλης Καρράς, τους τελευταίους μήνες, έλυσε όλους τους λογαριασμούς του, κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση. Και αποκαλύπτουμε σήμερα ότι είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, που περνούσε πολύ δύσκολα ο Βασίλης Καρράς» συμπλήρωσε. 

Πηγή tanea

Σχόλια