Ράδιο Βήτα Chatbox

Ανέλαβε ο Τερίμ τον Παναθηναϊκό - Απάντησε σε δημοσίευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα

 Ο Παναθηναϊκός και επίσημα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Φατίχ Τερίμ για 1,5 χρόνο. Ο Τούρκος τεχνικός τελευταία ήταν στον πάγκο της Γαλατασαράϊ. Ο 70χρονος έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα, 4 Σούπερ Καπ Τουρκίας και 1 Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με τγην Γαλατασαράϊ. 


Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε σε δημοσίευμα περί συμφωνία με άλλον προπονητή πριν την πρόσληψη με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τα Χριστούγεννα θα πρέπει να είναι ημέρες γαλήνης, περισυλλογής και βαθιάς αγάπης. Βλέποντας, όμως, δημοσιεύματα περί δήθεν απόρριψης προτάσεων για τον πάγκο της ομάδας μας αναγκαζόμαστε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Όταν μια ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, όπως είναι λογικό, οι προτάσεις που θα έρθουν στα γραφεία με υποψήφιους προπονητές θα είναι αρκετές. Ειδικά, αν η ομάδα έχει τη δυναμική και την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προφανές πως τα ονόματα που θα προταθούν θα είναι από το ‘πάνω ράφι’. Πράγματι, στην ομάδα μας προτάθηκαν ιδιαίτερα και σημαντικά ονόματα τεχνικών, τεχνικών που έχουν κάνει πρωταθληματικές πορείες κι έχουν κατακτήσει τίτλους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, με γνώμονα το συμφέρον του, αποφάσισε να συμφωνήσει με τον Μιχάλη Γρηγορίου, έναν προπονητή με ιδιαίτερα σημαντική καριέρα που έχει να επιδείξει σημαντικά πράγματα και παράλληλα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ο οποίος μπορεί να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Γνωρίζουμε καλά πως η κατάσταση δεν είναι ιδανική και για τον λόγο αυτό οι όποιες αλλαγές γίνονται για το καλό της ομάδας. Για τον λόγο αυτό, επιθυμούμε να αφήσουμε τις διχόνοιες στην άκρη κι όλοι μαζί ενωμένοι να επαναφέρουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα εκεί που του αρμόζει.

Το 2023 κλείνει με τον χειρότερο τρόπο για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ και δεν εννοούμε τη βαθμολογική θέση. Ελπίζουμε το νέο έτος να φέρει υγεία, αγάπη και λιγότερη τοξικότητα ειδικά σε εκείνους που με τα λεγόμενά τους μόνο κακό κάνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα».


Σχόλια