Ράδιο Βήτα Chatbox

Βριλήσσια: Υπάλληλος του «ματάκια» κομμωτή καταγγέλλει

Το πρωί της Τρίτης ο επιχειρηματίας έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον συνήγορο του και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του κομμωτή από τα Βριλήσσια, ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα της επιχείρησής του με σκοπό να βλέπει τις υπαλλήλους και πελάτισσές του.

Επιπλέον ο 49χρονος επιχειρηματίας είχε κάνει το ίδιο και στο σπίτι του, όπως και στο δωμάτιο της θετής κόρης του.

Οι επαίσχυντες ενέργειές του αποκαλύφθηκαν μετά από καταγγελία υπαλλήλου του, κάτι που οδήγησε στη σύλληψή του το Σάββατο (9/12). Σημειώνεται ότι την Τρίτη οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον συνήγορο του, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

«Μας έλεγε ότι γράφει στίχους»

Υπάλληλος του κομμωτηρίου μιλώντας στον ΑΝΤ1 έφερε στο φως νέες αποκαλύψεις για τον 49χρονο επιχειρηματία.

«Έκανε ανακαίνιση στο μπάνιο μόνος του»

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελικά πάρα πολύ χειριστικός. Δεν είχαμε πάρει είδηση καμία. Απλά, τώρα έχουμε αρχίσει και συνδυάζουμε πράγματα που καταλήγουν σε αυτό που έγινε. Τελειώνοντας το κούρεμα που έκανε, πάντα πήγαινε και καθόταν 10 λεπτά μέσα στην τουαλέτα. Και πολλές φορές και εγώ τον είχα ρωτήσει και άλλες κοπέλες »τι κάνεις τόση ώρα μέσα στην τουαλέτα» και μας έλεγε πως γράφει στίχους» ανέφερε αρχικά.

«Μας έλεγε όλη την ώρα να πίνουμε νερό»

«Έκανε ανακαίνιση τα μπάνια γιατί ήταν παλιά από την προηγούμενη επιχείρηση, αλλά μόνος του, χωρίς ούτε έναν εργάτη. Έμπαινε κόσμος πάρα πολύς στις τουαλέτες. Μπορεί να είναι και εκατοντάδες. Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω έναν άνθρωπο που με χειρίστηκε τόσο, τριάμισι χρόνια μέσα στο κομμωτήριο. Γιατί τόσο μεγάλη καλοσύνη και τόσο ενδιαφέρον για το προσωπικό του και τόσο πια εμμονή μέσα στις τουαλέτες, να είναι κάθε 10 λεπτά. Το μόνο που μας έλεγε όλη την ώρα »πίνετε πολύ νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία»» συμπλήρωσε η ίδια.

«Εύχομαι να ήταν ένας κακός εφιάλτης»

«Είμαι και θυμωμένη, είμαι και λυπημένη, είμαι συντετριμμένη, νιώθω αηδία. Η αλήθεια είναι ότι έπαθα σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου, δεν κατάλαβα τι άκουγα και εύχομαι πραγματικά να ήταν ένας κακός εφιάλτης, να ξυπνούσα» δήλωσε η θετή κόρη του 49χρονου.

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο επί δέκα χρόνια σύζυγος της μητέρας της παρακολουθούσε την ίδια με κρυφές κάμερες τοποθετημένες μέσα στο υπνοδωμάτιό της.

«Το κατάλαβε η μητέρα μου και η αδελφή μου, τις βρήκαμε στο σπίτι όταν έγινε το συμβάν στο κομμωτηριο. Το υποψιαστήκαμε και κοιτάξαμε στου χώρους του σπιτιού» ανέφερε.

«Έδινε στικάκια σε κάποιον»

Μεγάλο ερώτημα παραμένει με ποιους τρόπους χρησιμοποιούσε το υλικό από τις κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει τόσο στο κομμωτήριό του, όσο και στο ίδιο του το σπίτι. Τον είχαν δει να ανταλλάσσει αρκετά συχνά στικάκια με έναν άνδρα και έλεγε πως του δίνει τραγούδια.

«Δεν ήξερα για την ύπαρξή του, ήξερα ότι υπήρχε κάποιος φίλος που αντάλλασσαν τζαζ μουσική», δήλωσε η θετή κόρη του 49χρονου.

Έκρυβε καλά τις αρρωστημένες πράξεις του. Παρουσίαζε σε όλους ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

«Φαινόταν ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσεχε πάρα πολύ τη μητέρα μου και την αγαπούσε, δεν περνούσε από το μυαλό μας κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε η θετή του κόρη.

Ο 49χρονος ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη, με τις γυναίκες που κατέγραψε γυμνές εν αγνοία τους να ζητάνε δικαίωση. 

Πηγή tanea

Σχόλια