Ράδιο Βήτα Chatbox

Αγία Παρασκευή: Νέες απειλές εναντίον του 13χρονου

Νέες απειλές στον 13χρονο που δέχτηκε επίθεση στην Αγία Παρασκευή πριν από μερικές ημέρες. Όπως είπε ο πατέρας του μιλώντας στο OPEN, άγνωστο άτομο τηλεφώνησε στον γιο του το βράδυ του Σαββάτου και τον απείλησε παρά το γεγονός ότι το θέμα βρίσκεται στην επικαιρότητα και παρόλο που η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τους δράστες και τους γονείς τους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN, ο εισαγγελέας ανηλίκων έχει ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν και αναμένονται τις επόμενες ώρες εξελίξεις.

Όπως είπε ο πατέρας, το παιδί δεν αναγνώρισε τη φωνή του ατόμου που τον κάλεσε, ενώ η κλήση διήρκησε 47 δευτερόλεπτα μέχρι που ο γιος έκλεισε το τηλέφωνο.

«Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι αυτοί είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα με πυροβολήσουν με μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Πρέπει να δει η Αστυνομία πόσα άτομα εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία», τόνισε ο πατέρας, ενώ έκανε λόγο για ευκατάστατες οικογένειες.

«Δεν έχω οργή για αυτά τα παιδιά – Έχω μια απέραντη λύπη»

Ο πατέρας είπε ότι δεν έχει οργή για τα παιδιά που έστησαν ενέδρα στον γιο του, και στη συνέχεια του έβγαλαν τα παπούτσια, τον ανάγκασαν να τους ακολουθεί ξυπόλητος και να γονατίσει όσο τον βιντεοσκοπούσαν και τον απειλούσαν.

«Έχω μία απέραντη λύπη, τόσο για αυτό που συνέβη στο δικό μου το παιδί που ουσιαστικά του άλλαξε τη ζωή, όσο και για τα παιδιά που έκαναν αυτά τα απαίσια πράγματα. Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι, ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε τη φόρμουλα που πρέπει να κάνουμε ως γονείς για να μην φτάνουν τα παιδιά στην παραβατικότητα και τις εγκληματικές πράξεις», επεσήμανε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απειλές που δέχθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος.

«Είναι αλήθεια ότι τηλεφώνησαν στον σπίτι μας και απείλησαν ότι θα μας σκοτώσουν. Δεν γνωρίζω ποιος με κάλεσε μέσα στη νύχτα, ήταν άγνωστος και νομίζω έφηβος», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Πηγή enikos

Σχόλια