Ράδιο Βήτα Chatbox

Κολωνός: Η χλιδάτη ζωή της 15χρονης και οι υποψίες της μητέρας της

Η αλλαγή της συμπεριφοράς της κόρης της, αλλά και η οικονομική άνεση ήταν εκείνα που θορύβησαν τη μητέρα της 15χρονης και ξετύλιξε το κουβάρι του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό.

«Η μητέρα αντελήφθη καιρό πριν την αλλαγή συμπεριφοράς στο παιδί της. Για να φτάσει σε καταγγελία χρειάζεται τόλμη, διότι αντιμετώπιζε απειλές από πρόσωπα του περιβάλλοντος του κυκλώματος. Είναι μία ηρωίδα μητέρα, γιατί εκτός από το παιδί της ήθελε να σώσει κι άλλα παιδιά», δήλωσε στο MEGA ο δικηγόρος της μητέρας της 15χρονης Γιώργος Κανιάρης.

Κολωνός: Αρνούνται τις κατηγορίες

Ο τρίτος κατηγορούμενος στον οποίο αποδίδεται το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με τις αποδιδόμενες σε αυτούς αξιόποινες πράξεις.

Η 31χρονη κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με την 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει.

Ισχυρίστηκε δε, ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της. 

Πηγή eleftherostypos

Σχόλια