Ράδιο Βήτα Chatbox

Ζάκυνθος: Εργοδότης ανάγκασε 34χρονη να κάνει ναρκωτικά και επιχείρησε να τη βιάσει

«Εφιάλτη» βίωσε μια 34χρονη που αποφάσισε να ταξιδέψει στη Ζάκυνθο προκειμένου να εργαστεί. Όμως ο 56χρονος εργοδότης της, την ανάγκασε να κάνει χρήση ναρκωτικών και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η 34χρονη είχε συνεννοηθεί με τον 56χρονο να εργαστεί στην επιχείρηση που διατηρούσε, ενώ προσωρινά θα την φιλοξενούσε σπίτι του. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα, όταν έφτασε στο σπίτι ξεκίνησε η κόλασή της, καθώς εκεί είχαν συγκεντρωθεί και άλλα άτομα τα οποία έκαναν χρήση ναρκωτικών.

Την απείλησε με ψαλίδι

Ο 56χρονος φέρεται να ανάγκασε και την 34χρονη να κάνει χρήση κοκαΐνης και παράλληλα της κανόνισε ερωτικά ραντεβού με πελάτες παρά την θέληση της. Όταν όμως εκείνη αρνήθηκε την χτύπησε, πήρε ένα ψαλίδι στα χέρια του και την απείλησε. Τότε ένα από τα άτομα όμως που ήταν παρόντες τον αφόπλισε.

Ο «εφιάλτης» της όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς την επόμενη μέρα, επιχείρησε και να την βιάσει, εκείνη όμως αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να διαφύγει ενημερώνοντας την αστυνομία.

Ο 56χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, απόπειρα μαστροπείας, σωματικές βλάβες και νόμο περι ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε και μια ζυγαριά ακρίβειας. 

Πηγή tanea

Σχόλια