Ράδιο Βήτα Chatbox

Χαλκίδα: Πώς η εμμονή της 39χρονης με τον 43χρονο οδήγησε στο καρτέρι θανάτου

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις γύρω από τη δολοφονία του 43χρονου από την 39χρονη στη Χαλκίδα, καθώς έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στη δημοσιότητα, η 39χρονη – η οποία θα απολογηθεί την Τετάρτη –  φέρεται πως είχε εμμονή με τον 43χρονο και τον παρενοχλούσε τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο αδελφός του θύματος, ο 43χρονος του είχε εκμυστηρευτεί την παρενόχληση που δεχόταν από την δράστιδα ενώ όπως έλεγε δεν υπήρξε καμία άλλη σχέση μεταξύ τους.

«Μου είχε πει ο αδερφός μου ότι έχω πρόβλημα με ενοχλεί γιατί νομίζει λέει ότι είχαμε σχέση. Του λέω “έχετε κάτι” και μου λέει τρελός είσαι και βέβαια όχι. Τον συμβούλευα να το πει στον άντρα της γιατί ήταν φίλοι. Μου είπε ότι το είπε αλλά εκείνος πίστευε τη γυναίκα του και του λέω αδελφέ πήγαινε σε δικηγόρο» τόνισε ο αδερφός του θύματος στην ΕΡΤ.

Ο σύζυγος της δράστιδος και το θύμα ήταν από το ίδιο χωριό και διατηρούσαν φιλική σχέση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, ο 43χρονος σκεφτότανε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της. Μάλιστα την κατάσταση που βίωνε το θύμα γνώριζε και η σύζυγος του.

«Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία»

«Ήταν η “λογική”, ακριβώς, αυτή. «Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία». Ακριβώς έτσι μου είχε μεταφερθεί από τον τότε εντολέα μου και τώρα θύμα. Φαίνεται, ότι στο μυαλό της η κυρία δούλεψε ένα σχέδιο, το οποίο εκτέλεσε, μετά από δύο χρόνια», εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Θ. Τάρτης.

Τι υποστηρίζει ο πατέρας της 39χρονης

Ωστόσο, ο πατέρας της 39χρονης ανέφερε χθες για υπόθεση, ότι η κόρη του του εκμυστηρεύτηκε πως πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 43χρονο.

«Μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι», είπε στο Star, και συμπλήρωσε πως δεν το είχε πει σε κανέναν και δεν το είχε καταγγείλει και στις Αρχές.

«Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Υπήρχε χειροδικία, είχαμε δει με σημάδια στο μάτι και σπασμένη πόρτα», ανέφερε ακόμη ο ίδιος.

Ο πατέρας της 39χρονης δήλωσε επίσης ότι τα τελευταία τρία χρόνια η συμπεριφορά της κόρης του είχε αλλάξει. «Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», ανέφερε. 

Πηγή in.gr

 

Σχόλια