Ράδιο Βήτα Chatbox

Μέγαρα: Σοκάρουν οι περιγραφές για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 4χρονο αγόρι που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον πατριό του στα Μέγαρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 4χρονος φέρεται να είχε διακομισθεί ξανά στο νοσοκομείο πριν από δύο μήνες με εκδορές και εγκαύματα.

«Στα καλά καθούμενα χτύπαγε εμένα, χτυπούσε τα παιδιά μου με κουτάλες, με ό,τι έβρισκε. Αντικείμενα τα πέταγε πάνω μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του 4χρονου.

«Του έβαλαν λάμες. Ζαλίζεται λίγο αλλά ακόμα δεν έχει συνέλθει. Πήγα πάνω στην εντατική. Είδα και το μωρό. Χάλια. Μαύρα χάλια. Το σήκωσε πολύ ψηλά και το έσκασε κάτω με δύναμη» περιέγραψε.

Σημειώνεται πως ο 8χρονος αδερφός του 4χρονου, υποβλήθηκε σε ορθοπεδική επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος στο χέρι. Ενώ με  εισαγγελική παραγγελία στο νοσοκομείο εισήχθησαν και τα άλλα δύο αδέρφια ηλικίας 11 και 10 ετών.

Ο πατέρας του 4χρονου μίλησε στον ANT1 αποκαλύπτοντας πως δεν γνώριζε το παραμικρό για όσα συνέβαιναν στο παιδί και την πρώην σύζυγό του.

«Δεν γνώριζα τίποτα… δεν ήξερα καν πού μένουν… εάν ήξερα θα πήγαινα να το πάρω» δήλωσε ο ίδιος.

«Πήγα να δω το παιδί και πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα»

Ο θείος των παιδιών από την άλλη, γνωρίζοντας την φρικτή κατάσταση είπε πως μια μέρα που πήγε να τα πάρει, ο πατριός πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα στον αέρα.

Ερωτώμενος εάν ειδοποίησε την Αστυνομία, απάντησε πως όχι, καθώς η ίδια η μάνα του είπε να μην το κάνει, φοβούμενη πως ο σύντροφός της θα σκοτώσει τα παιδιά.

Μιλώντας για την ημέρα που ξυλοκόπησε βάναυσα το 4χρονο, ο θείος των παιδιών είπε: «η μάνα εκείνη την ώρα είχε πάει να πάρει ψωμί για τα παιδιά. Μέχρι να γυρίσει εκείνος είχε κάνει τα παιδιά τόπι στο ξύλο και τα τέσσερα. Έφαγε ξύλο και η ίδια».

«Κάθε μέρα έτρωγαν τα παιδιά ξύλο» πρόσθεσε ο θείος των παιδιών ο οποίος, όπως είπε, όταν ρώτησε τη γυναίκα «γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο;» η απάντηση που πήρε ήταν «δεν ήθελα να σου προκαλέσω προβλήματα». 

Πηγή tanea

Σχόλια