Ράδιο Βήτα Chatbox

Χαλκίδα: «Πάμε στον άνδρα μου να του μιλήσεις» - Η άρνηση του 43χρονου και η έκκληση της δολοφόνου

Τη δική της εκδοχή για το τι προηγήθηκε από το «ματωμένο» Σάββατο έξω από το σπίτι του 43χρονου στη Χαλκίδα, έδωσε η 39χρονη δολοφόνος του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με το eviaonline.gr, η 39χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια ότι «το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τσακωθεί και πάλι με το σύζυγό μου για τις υποτιθέμενες ερωτικές συνευρέσεις που είχα με τον Σάκη, τις οποίες διέδιδε σε τρίτους. Ο άνδρας μου, μου ζήτησε να κοιμηθούμε χωριστά. Όλο το βράδυ ήμουν αναστατωμένη και έψαχνα έναν τρόπο για να λυθεί αυτή η κατάσταση. Σκεφτόμουν πόσο με είχε εξευτελίσει ο Σάκης».

Συνεχίζοντας την ανάπτυξη των ισχυρισμών της για ό,τι συνέβη τη μοιραία ημέρα, η 39χρονη φέρεται να είπε ότι «τα ξημερώματα αποφάσισα να τον συναντήσω για τελευταία φορά και να τον υποχρεώσω να πάμε μαζί στο σύζυγό μου και ν’ αναλάβει τις ευθύνες του. Στις 6 το πρωί ξεκίνησα να ντύνομαι αθόρυβα. Πήρα δυο μαχαίρια από την κουζίνα και έφυγα. Ήξερα την ώρα που ο Σάκης έφευγε γιατί είχαμε συναντηθεί πολλές φορές στο δρόμο όταν πήγαινα με το σύζυγό μου στη δουλειά. Το σπίτι τους το ήξερα γιατί μου το είχε δείξει ο σύζυγός μου».

Περιγράφοντας, δε, τι συνέβη τη στιγμή της δολοφονίας η 39χρονη ισχυρίστηκε ότι ζήτησε από τον 43χρονο να την ακολουθήσει για να δώσει εξηγήσεις στον σύζυγό της, εκείνος την εξύβρισε και «από αντίδραση ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω». Συγκεκριμένα η 39χρονη φέρεται να είπε «βρήκα που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και περίμενα εκεί κοντά. Όταν ο Σάκης μπήκε στο αυτοκίνητο, εγώ άνοιξα την πόρτα και δείχνοντας το μαχαίρι του είπα "πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να του εξηγήσεις τι έχει συμβεί". Μου απάντησε "άντε μωρή κ…, πάρε δρόμο" και κινήθηκε προς εμένα και σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει. Από αντίδραση, ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω. Αντιδρώντας αυτός, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, μου πέταξε το μαχαίρι και παλεύοντας, έβγαλα το άλλο μαχαίρι που είχα στη τσέπη μου. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και συνέχισα να τον μαχαιρώνω».

«Συνευρέθηκα ερωτικά με το θύμα πιστεύοντας ότι είναι ο άνδρας μου»

Στην απολογία της στον ανακριτή η 38χρονη φέρεται να είπε ότι όλα ξεκίνησαν με τον 43χρονο από μια ερωτική συνέρευση που είχε με το θύμα τον Οκτώβριο του 2008. Η δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι ήταν στεναγχωρημένη, μισοκοιμισμένη και υπό την επήρεια αλκοόλ και εκείνος εκμεταλλεύθηκε την κατάσταση και από τότε είπαν ότι θα μείνει μεταξύ τους.

Στον Alpha αποκαλύπτονται τα λόγια της προς την ανακρίτρια.

«Με τον Σάκη η γνωριμία μας έγινε μέσω του συζύγου μου. Λίγες ημέρες πριν το γάμο μας, στις 14 Οκτωβρίου του 2008 ο Σάκης ήρθε στο σπίτι που φτιάχναμε για να τοποθετήσει κάποια ντουλάπια. Την ημέρα εκείνη ήμουν πιεσμένη από τις προετοιμασίες του γάμου σε συνδυασμό με ένα μικροκαβγά που είχα με τον άνδρα μου, ο οποίος με στενοχώρησε.

Ζητούσα στήριξη την οποία πίστεψα πως βρήκα στο πρόσωπο του Σάκη. Όσο ήταν στο σπίτι μας, προσπαθούσε, υποκριτικά, να με παρηγορήσει και να με βοηθήσει να ξεπεράσω τη στενοχώρια μου. Μου ζήτησε να πιούμε ένα ποτό. Ενώ είχαμε καταναλώσει 3-4 ποτά, με αγκάλιασε και με οδήγησε στον καναπέ του σαλονιού και άρχισε να με φιλάει. Του ζήτησα να σταματήσει καθώς σε λίγες ημέρες θα παντρευόμουν και ήξερε ότι αγαπάω τον άνδρα μου που όπως έλεγε ήταν φίλος του.

Του ζήτησα να φύγει όπως και έγινε. Επειδή είχα ζαλιστεί από το ποτό, πήγα στην κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσα για να συνέλθω. Λίγη ώρα μετά, ένιωσα έναν άνδρα πάνω μου και πίστεψα ότι είναι ο σύζυγός μου. Τον ρώτησα, «ήρθες» και μου είπε «ναι». Στη συνέχεια τον ρώτησα αν ήθελε να ανοίξω το φως γιατί ήξερα ότι άρεσε στο σύζυγό μου να με βλέπει και μου απάντησε «όχι». Ήμουν μισοκοιμισμένη και υπό την επήρεια του αλκοόλ. Δεν αντέδρασα αλλά κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης φώναξα το όνομα του άνδρα μου. Τότε, ο Σάκης απάντησε « ποιος… ο Σάκης είμαι. Τότε, σηκώθηκε, ντύθηκε και έφυγε από το σπίτι.

Σηκώθηκα ταραγμένη και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Αποφάσισα ότι έπρεπε να μη το πω στο σύζυγό μου φοβούμενη τις συνέπειες. Λίγες ημέρες μετά τηλεφώνησα στον Σάκη. Βρεθήκαμε στο μαγαζί του συζύγου μου ενώ αυτός έλειπε. Εκεί με διαβεβαίωσε ότι το περιστατικό θα έμενε μεταξύ μας» είναι οι ισχυρισμοί της κατηγορουμένης. 

Πηγή newsbomb

Σχόλια