Ράδιο Βήτα Chatbox

Μεσολόγγι: Ψάχνουν νέα στοιχεία στο δεύτερο κινητό του 50χρονου

Ενα δεύτερο κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 50χρονος κρεοπώλης έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, που αναζητούν απαντήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο άνδρας που συνάντησε τελευταίος τον 31 ετών αγνοούμενο είχε κλειστό το τηλέφωνό του τις κρίσιμες ώρες που χάθηκαν τα ίχνη του νεαρού κυνηγού, όμως οι αστυνομικοί εξετάζουν μία δεύτερη συσκευή που χρησιμοποιούσε, η οποία δεν είναι καταχωρισμένη στο όνομά του. Μέσα από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, εκτιμούν πως ενδεχομένως το δεύτερο κινητό θα αποκαλύψει νέα στοιχεία.

«Δεν θυμάμαι…», «Σταμάτησα να καπνίσω…» είναι ορισμένοι από τους ανακόλουθους ισχυρισμούς του 50χρονου κρεοπώλη, που προσπάθησε στις συμπληρωματικές του καταθέσεις να δικαιολογήσει την πορεία που ακολούθησε, μέρος της οποίας έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές.

Κάμερες ασφαλείας έχουν αποτυπώσει το αυτοκίνητό του την ώρα που παραλαμβάνει τον αγνοούμενο, την ώρα που επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά και μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, σε αντίθετη διαδρομή από εκείνη που είχε αναφέρει στους αστυνομικούς στην αρχική του εξέταση. Για μιάμιση ώρα, η εικόνα του δεν υπάρχει καταγεγραμμένη από κάμερες, με τις Αρχές να αναζητούν στοιχεία για το συγκεκριμένο διάστημα. Οσον αφορά στο κινητό του αγνοουμένου, δεν φαίνεται να δίνει κάποιο στίγμα από τη στιγμή που μπαίνει στο Ι.Χ. του κρεοπώλη το βράδυ της Πέμπτης, ενώ οι επικοινωνίες που είχαν μεταξύ τους οι δύο άνδρες έγιναν πριν την εξαφάνιση.

Οδηγήθηκε στο Τμήμα

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο 50χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με αναστολή για το κυνηγετικό μαχαίρι που είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί κατά την έρευνα στο σπίτι του, αφέθηκε ελεύθερος και… οδηγήθηκε ξανά στο Τμήμα, για συμπληρωματική εξέταση, ως ύποπτος για την υπόθεση της εξαφάνισης. Την ώρα που οι αστυνομικοί επιχειρούν να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις του κρεοπώλη, οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοουμένου στην περιοχή γύρω από τα παλαιά ΤΕΙ του Μεσολογγίου παραμένουν άκαρπες, σχεδόν έξι 24ωρα μετά την εξαφάνιση. 

Πηγή eleftherostypos

Σχόλια