Ράδιο Βήτα Chatbox

Μήνυμα Κασσελάκη προς τους ομογενείς: Η ΝΔ αρνείται να σας δώσει έδρες στη Βουλή

Στην ομογένεια απευθύνθηκε με μήνυμά του στα αγγλικά στα social media, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για το θέμα της επιστολικής ψήφου.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Προς τους συμπολίτες μας Ελληνοαμερικανούς, Ελληνοαυστραλούς, στους συμπολίτες μας Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό στην Ευρώπη και αλλού· στους πολλούς Έλληνες ομογενείς και την Ελληνική διασπορά σε όλο τον κόσμο: Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αρνείται να σας δώσει έδρες στη Βουλή. Αρνείται να σας δώσει το δικαίωμα να βάλετε υποψηφιότητα και να εκπροσωπήσετε την κοινότητά σας από τον τόπο που ζείτε».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πιέζει για αλλαγή νόμου ώστε κάθε περιφέρεια της διασποράς να εκπροσωπείται από εκλεγμένο εκπρόσωπο της επιλογής ΣΑΣ. Από τον καθένα από ΕΣΑΣ αν επιθυμεί να υπηρετήσει την πατρίδα του στις δημόσιες υποθέσεις. Η Νέα Δημοκρατία λέει απλά “όχι” – και χωρίς εξήγηση. Σας αξίζει κάτι καλύτερο. Και σας αξίζει μια πατρίδα που να μην καταδικάζεται σε παγκόσμια ΜΜΕ και στη συνέλευση του Ευρωκοινοβουλίου για σκάνδαλα spyware που προέρχονται απευθείας από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το δικαίωμά σας να είστε ισότιμοι πολίτες από όπου κι αν βρίσκεστε. Και μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαταστήσει την ηθική στην πατρίδα που όλοι μοιραζόμαστε και αγαπάμε. Όλοι αξίζουμε κάτι καλύτερο». 

Πηγή naftemporiki


Σχόλια