Ράδιο Βήτα Chatbox

Σβεν Γκόραν Έρικσον: «Έχω καρκίνο, μου μένει το πολύ ένας χρόνος ζωής»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο και ότι του απομένει περίπου ένας χρόνος ζωής.

Συγκλονισμένος είναι ο χώρος του ποδοσφαίρου από τις αποκαλύψει που έκανε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον. Ο 75χρονος προπονητής μίλησε στον σουηδικό ραδιοφωνικό σταθμό P1 αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο ο οποίος βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Αρχικά ο κ. Έρικσον είπε: «Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχω μια ασθένεια που δεν είναι ιάσιμη. Όλοι μαντεύουν ότι πρόκειται για καρκίνο και έτσι είναι. Αλλά πρέπει να παλέψω όσο περισσότερο μπορώ».

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για την κατάστασή του δήλωσε: «Ίσως στην καλύτερη ένα χρόνο, στη χειρότερη λιγότερο. Ή στην καλύτερη περίπτωση υποθέτω ακόμα περισσότερο. Δεν πιστεύω ότι οι θεράποντες ιατροί είναι σίγουροι, δεν μπορούν να ορίσουν μια μέρα σε αυτό».

Κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του ο Έρικσον διετέλεσε μεταξύ άλλων προπονητής σε Λάτσιο, Ρόμα και εθνικής Αγγλίας, ενώ πριν από έναν χρόνο είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αποσυρθεί από τη δράση λόγω προβλήματος υγείας. 

Πηγή tovima

Σχόλια