Ράδιο Βήτα Chatbox

Μεσολόγγι : «Είναι βίαιος άνθρωπος ο κρεοπώλης» λέει ιδιωτικός ερευνητής

Άκαρπες έχουν αποβεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, με την υπόθεση να οδηγείται προσώρας σε αδιέξοδο.

Λόγω αυτού εχθές μετέβη στην περιοχή ειδικό κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα.

Για την δυσκολία της υπόθεσης αλλά και τον βασικό ύποπτο κλήθηκε να μιλήσει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Σχετικά με την κατάθεση του κρεοπώλη, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη πριν χαθούν τα ίχνη του, είπε: «Υπάρχει ένας κενός χρόνος μιας ώρας περίπου από το σημείο που άφησε τον Μπάμπη ο κρεοπώλης, μέχρι το σπίτι του. Αυτή η διαδρομή είναι 7 με 8 λεπτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνεις πάνω από 8 λεπτά, εκεί χάνεται μια ώρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είναι στο κάδρο δεν μπορεί να δικαιολογήσει, δε θυμάται, αυτό το κενό» ανέφερε ο κ. Τσούκαλης μιλώντας στο MEGA.

«Δεν είχε λόγο να του κρύψει με ποιον θα πάει…»

Αναφερόμενος στην υπόθεση σημείωσε:

«Την Πέμπτη τον καλεί ο Μπάμπης να πάει στο σπίτι να τον πάρει για να τον πάει σε ένα σημείο στην παλιά εθνική Μεσολογγίου – Ιωαννίνων σε ένα σημείο που είναι τα ΤΕΙ, ερημιά. Θα πήγαινε για κυνήγι. Εγώ ξέρω ότι όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν για κυνήγι πηγαίνουν με τις φόρμες και όχι ντυμένοι καλά. Του λέει του ανθρώπου που είναι στο κάδρο ότι θα πάω με έναν φίλο μου. Αρχικά τον ρωτάει, και είπε ότι δεν του απάντησε ο Μπάμπης αλλά δεν είχε κανέναν λόγο να του κρύψει με ποιον θα πάει. Εκ των υστέρων λέει ότι θα πήγαινε με τον τάδε, τον οποίο τον καλεί η αστυνομία και ο άνθρωπος αρνείται ότι θα πήγαινε και ότι είχε επαφή με τον Μπάμπη. Είναι μια αντίφαση του ανθρώπου που είναι στο κάδρο».

«Δεύτερη αντίφαση είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να καλύψει το κενό της μιας ώρας. Τρίτο σημείο είναι ότι ο Μπάμπης τού είχε δανείσει 17.000 ευρώ και λίγες μέρες πριν του είχε πει ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θέλει τα χρήματά του. Έχει πάρα πολλά κενά» συμπλήρωσε.

«Το προφίλ του δεν είναι και το καλύτερο»

«Όταν πάμε και ρωτάμε για το προφίλ του σε μια επαρχιακή πόλη, όλοι λένε καλός άνθρωπος. Σιγά σιγά αρχίζουν και ανοίγουν τα στόματα. Το προφίλ του, με αυτά που έμαθα εγώ, δεν είναι και το καλύτερο. Είναι ένας άνθρωπος βίαιος… ακόμα και δημόσια. Αν κάπου είναι ο άτυχος Μπάμπης αυτήν την στιγμή, είναι πολύ δύσκολη η ανεύρεση. Είναι πάρα πολύ δύσκολη περιοχή» κατέληξε ο κ. Τσούκαλης. 

Πηγή tanea

Σχόλια