Ράδιο Βήτα Chatbox

Μαρινάκης: Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί

Για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τονίζοντας πως θα ψηφιστεί και πως «δεν υπάρχει ‘μπρος – πίσω’».

«Ακούμε με σεβασμό τις απόψεις της Εκκλησίας»

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1, «ο πρωθυπουργός δεν νομοθετεί με βάση τις ευρωεκλογές ή το πολιτικό κόστος», και τόνισε πως, «δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία, δεν υπήρξε ανακοίνωση χρόνου, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε μία σειρά μεταρρυθμίσεων που θα ψηφιστούν σε βάθος τετραετίας. Δεν έχει υπάρξει χρονοδιάγραμμα». 

Για το αν θα ερωτηθεί η Εκκλησία σχετικά, ο κ. Μαρινάκης σχολίασε πως «δεν νομοθετεί η Εκκλησία, ακούμε τις απόψεις με σεβασμό» ενώ για τον χρόνο ψήφισης του νομοσχεδίου, είπε πως, «το ‘όλα στην ώρα τους’ δεν έχει να κάνει με υπεκφυγές».

Συμπαγής η ΚΟ της ΝΔ

Συνέχισε λέγοντας πως «δεν θυμάμαι πιο συμπαγή κοινοβουλευτική ομάδα από αυτή της Νέας Δημοκρατίας», ενώ κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις που έχουν ήδη υπάρξει στην ψήφιση της τροπολογίας για το μεταναστευτικό, είπε ότι, «δεν θα μπορούσα να είμαι σε μία κυβέρνηση και να μην στηρίζω τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της». 

Πηγή ethnos


Σχόλια