Ράδιο Βήτα Chatbox

Κολωνός: Συνελήφθησαν δύο επιπλέον άτομα για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων

Στους πέντε ανήλθε ο αριθμός των συλληφθέντων αναφορικά με την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τη σύλληψη τριών ατόμων την Πέμπτη (11/1) το βράδυ, συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα, ένας 64χρονος πελάτης και μία 26χρονη μαστροπός.

Υπενθυμίζεται πως οι πρώτες τρεις συλλήψεις αφορούν μία 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, γνωστή με το όνομα Λορέλα Κ., η οποία φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα, επιπλέον ένας 34χρονος, ο οποίος φρόντιζε να βρίσκει στα ανήλικα θύματα πλούσιους «πελάτες» και ένας 55χρονος, ο οποίος φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με την 15χρονη και τη 17χρονη φίλη της, δίνοντας μάλιστα στην καθεμία από 100 ευρώ.

«Είναι πάρα πολλά τα κορίτσια»

Η μητέρα του 15χρονου κοριτσιού, από την οποία ξεκίνησε η έρευνα για το κύκλωμα, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως δεν εμπλέκεται μονάχα η κόρη της και η 17χρονη φίλη της, αλλά παρά πολλά ακόμη κορίτσια, όλα τους ανήλικα.

«Άλλοι θα έπρεπε να είναι μέσα κι είναι έξω δυστυχώς»

«Στη μέση είναι πάρα πολλά κορίτσια, εγώ προσωπικά ξέρω επτά. Είναι όλα ανήλικα. Το βουνό ξεκινάει από την Μ… . Η Λ… που μπήκε μέσα έχει πάρει στο λαιμό την Δ… , τη 17χρονη. Και η Δ… πήρε στο λαιμό της τη δικιά μου κόρη, 15 χρόνων. Γνωρίστηκαν, κάνανε παρέα. Εμένα αυτό το κορίτσι δε μου άρεσε ποτέ. Της είχα απαγορεύσει να κάνει παρέα, αλλά δε την άφησε στην ησυχία της».

Η 18χρονη σήμερα κοπέλα, στην οποία αναφέρεται η μητέρα της 15χρονης, υποστηρίζει ότι η συλληφθείσα «Λορένα» δεν είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα και βάζει στο κάδρο την 25χρονη «Έλενα».

«Καμία σχέση με τη Λορένα, την Έλενα ξέρει, την 25χρονη. Αυτή έκανε τις πιο πολλές… και δεν ξέρω γιατί είναι έξω. Άλλοι θα έπρεπε να είναι μέσα κι είναι έξω δυστυχώς».

«Το βράδυ της 29ης Αυγούστου συναντηθήκαμε με τον Κώστα»

Την ίδια ώρα, στο φως ήρθε καταγγελία μίας άλλης μητέρας ενός ανήλικου θύματος, η οποία είχε γίνει τον Αύγουστο.

«Η κόρη μου, μου αποκάλυψε πως εχτές το βράδυ (29/8/23) βρισκόταν μαζί με την… και συνευρέθηκαν ερωτικά έναντι αμοιβής με άντρα μεγαλύτερο τους (σ.σ ενήλικο). Δεν πίστευα αυτό που άκουγα. Την ρώτησα πως τον λένε, ποιος είναι και μου απάντησε πως τον γνώρισαν σαν Κώστα. Όπως μου είπε, το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων. Σήμερα ήρθα να το καταγγείλω», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του κοριτσιού.

Η κατάθεση του θύματος:

«Το βράδυ της 29ης Αυγούστου συναντηθήκαμε στον σταθμό ΗΣΑΠ Αγίου Ελευθερίου με τον ‘’Κώστα’’. Είχαμε ραντεβού μαζί του που μας είχε κλείσει η… (σ.σ όνομα). Μπήκαμε στο αυτοκίνητό του και πήγαμε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων το …(σ.σ όνομα ξενοδοχείου). Τα χρήματα που πήραμε ήταν 150 ευρώ η κάθε μια».

Το «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» παρουσιάζει μέρος της κατάθεσης ενός ξενοδόχου στις Αρχές.

«19:30 ώρα της 29-8-2023 ήρθαν στο ξενοδοχείο δύο νεαρές κοπέλες μαζί με ένα άνδρα, ο οποίος ζήτησε και προπλήρωσε δωμάτιο τριών ατόμων για λίγες ώρες, στο οποίο παρέμειναν για περισσότεροι από μία ώρα και αποχώρησαν όλοι μαζί. Τον ίδιο άντρα τον είχα δει ξανά στα μέσα Ιουλίου στο ξενοδοχείο. Δεν είχαμε μιλήσει όμως, γιατί η ώρα που έπιανα βάρδια και αυτός έβγαινε από το ξενοδοχείο με τις δύο κοπέλες. Το θυμάμαι γιατί και τις δύο φορές που είδα και τους τρεις μου έκαναν εντύπωση οι κοπέλες». 

Πηγή in.gr

Σχόλια