Ράδιο Βήτα Chatbox

ΠΑΣΟΚ για ανασχηματισμό: Ομολογία Μητσοτάκη στελεχιακής ένδειας και αποτυχίας της δήθεν επιτελικής κυβέρνησης

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «όρους ανακύκλωσης», με τους οποίους «ο πρωθυπουργός προχώρησε σε έναν ακόμη ανασχηματισμό, ομολογώντας την στελεχιακή ένδεια και την αποτυχία της δήθεν επιτελικής κυβέρνησής του, που παραμένει από τις μεγαλύτερες αριθμητικά».

«Μόνο που πήχης δεν είναι πια τα ανέξοδα λόγια, αλλά η αδυσώπητη πραγματικότητα και τα κυβερνητικά πεπραγμένα», σημειώνει.

Και τονίζει πως ο κ. Χρυσοχοΐδης επιστρέφει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, «αφού πρώτα είχε απομακρυνθεί ως αποτυχημένος μετά τις πυρκαγιές του 2021 και με ‘διαπιστευτήρια’ την αναποτελεσματική παρουσία του στο Υπουργείο Υγείας, καθώς το ΕΣΥ καταρρέει και απαξιώνεται συστηματικά».

Για να προσθέσει χαρακτηριστικά: «Ως φαίνεται, το Υπουργείο Υγείας είναι μονοπώλιο των πολιτικών τέκνων του Γιώργου Καρατζαφέρη» – σαφής αναφορά τόσο στον Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και στον Θάνο Πλεύρη, κατά την προηγούμενη κυβερνητική θητεία της ΝΔ.

«Παταγώδης αποτυχία στην ασφάλεια των πολιτών»

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει, επίσης, πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας «απέτυχε παταγωδώς να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών σε μια σειρά από γεγονότα και χρειάστηκαν έξι μήνες στον κ. Μητσοτάκη για να το ομολογήσει», «δείχνοντας» την «καρατόμηση» των Οικονόμου – Κατσαφάδου από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Οχυρωμένη στην αλαζονεία της, με διάθεση μόνο για διευθετήσεις συμφερόντων και όχι μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολιτών και ιδίως των πιο αδύναμων, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί πάλι με όρους επικοινωνίας και ανασχηματισμούς ‘μουσικών καρεκλών’ να διαχειριστεί την πολιτική φθορά της», τονίζει καταληκτικά. 

Πηγή in.gr

Σχόλια