Ράδιο Βήτα Chatbox

Ανδρουλάκης: Μετά τις Ευρωεκλογές κάνω κάλεσμα στις προοδευτικές δυνάμεις

Σε κάλεσμα στις προοδευτικές δυνάμεις, μετά τις Ευρωεκλογές, θα προχωρήσει αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ σε τηλεοπτική του συνέντευξη (Open) ξεκαθάρισε ότι αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές θα απευθύνει κάλεσμα στις προοδευτικές δυνάμεις προκειμένου να υπάρξει, εν όψει, των εθνικών εκλογών, συσπείρωση έτσι ώστε να υπάρχει αξιόπιστος αντίπαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Ανδρουλάκης διευκρίνισε ότι είναι αντίθετος στις συγκολλήσεις κομμάτων και τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι η ανασυγκρότησης της προοδευτικής παράταξης στη βάση της. Προς αυτή την κατεύθυνση θα πάρω όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες, υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ δήλωσε ότι να το κόμμα του πάρει τη δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές, τότε η άνοδος των ποσοστών του μέχρι τις εκλογές θα είναι ραγδαία. Απέφυγε πάντως να βάλει εκλογικό όριο λέγοντας ότι «αναζητάμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την ακρίβεια, την αρχειοθέτησης της έρευνας της κυρίας Βλάχου, στην υπόθεση των υποκλοπών, στην οποία όπως είπε ο Κ. Μητσοτάκης ξέπλυνε, ήδη, τον ανιψιό του.

Σε ότι αφορά το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών εμφανίστηκε θετικός και δήλωσε ότι αναμένει το ακριβές περιεχόμενο της κυβερνητικής πρωτοβουλίας. 

Πηγή tovima

Σχόλια