Ράδιο Βήτα Chatbox

Λίστα Έπσταϊν: Τα sex tapes που «καίνε» Άντριου, Κλίντον και Μπράνσον

Ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε στην κατοχή του sex tapes με τους πρίγκιπα Άντριου, Μπιλ Κλίντον και Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, σύμφωνα με κατάθεση που περιλαμβάνεται στα δικαστικά έγγραφα.

Η Σάρα Ράνσομ, η οποία υποστηρίζει πως ήταν μια από τις γυναίκες που είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά ο Τζέφρι Έπσταϊν, ανέφερε ότι ο δούκας της Υόρκης, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας βιντεοσκοπήθηκαν από τον παιδόφιλο Αμερικανό χρηματοδότη.

Ο Άλαν Ντέρσοβιτς, δικηγόρος του Τζέφρι Έπσταϊν ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί της Ράνσομ «στερούνται αξιοπιστίας». Υπενθυμίζεται, ότι ο πρίγκιπας Άντριου έχει αρνηθεί σθεναρά κάθε αδίκημα που του προσάπτεται.

«Σε ένα άρθρο του New Yorker που δημοσιεύθηκε το 2019, η Ράνσομ παραδέχτηκε ότι είχε “εφεύρει” το πορνογραφικό υλικό. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι ισχυρισμοί της είναι αβάσιμοι και αβάσιμοι» ανέφερε η πλευρά του Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Στο άρθρο του New Yorker, που δημοσιεύθηκε το 2019, αναφέρεται πράγματι ότι η Ράνσομ παραδέχθηκε ότι «είχε εφεύρει τα sex tapes για να τραβήξει την προσοχή του Έπσταϊν και να τον κάνει να πιστέψει ότι είχε “στοιχεία που θα έβγαιναν στη φόρα αν με έβλαπτε”».

Σημειώνεται, ότι η ίδια ισχυρίζεται στα email που δημοσιεύτηκαν ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είχε σεξουαλικές σχέσεις με «πολλά κορίτσια». 

Πηγή eleftherostypos

Σχόλια