Ράδιο Βήτα Chatbox

Καυγάς Γεωργιάδη - Παππά για Μιωνή


Για το ηχητικό ντοκουμέντο με τη συνομιλία Σάμπυ Μιωνή - Νίκου Παππά διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον πρώην υπουργό επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και εμπλεκόμενο στην υπόθεση, Νίκο Παππά.


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Παππάς «κάθε φορά δίνει μια διαφορετική θεωρία» για όσα ακούγονται στους αποκαλυπτικούς διαλόγους. Σχετικά με τον ισχυρισμό Παππά ότι μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο για τον Σάμπυ Μιωνή όταν έλεγε «βγάζουν λεφτά» ο κ. Γεωργιάδης παρατήρησε ότι «αυτά δεν τα πιστεύει ούτε ο γιος μου που είναι έξι ετών. Είναι σχεδόν για το Δελφινάριο» και στη συνέχεια κάλεσε τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει γιατί, όπως ακούγεται στην απομαγνητοφωνημένη συνομιλία, είπε ότι «θα ζητήσω από τον Παπαγγελόπουλο να μου φέρει την τύπισσα την Τουλουπάκη για να της πω “κορίτσι μου έχεις καταλάβει τι πας να κάνεις;”».

Ακόμη, ο υπουργός Ανάπτυξης κάλεσε τον Νίκο Παππά να εξηγήσει γιατί αναφέρεται στον διάλογο με τον Σάμπυ Μιωνή στην Μαρέβα Γκραμπόφσκι έναν χρόνο πριν να ξεκινήσουν οι επιθέσεις κατά της συζύγου του σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Είστε σπείρα, δεν ήσασταν κυβέρνηση» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Το “μαγαζί” είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τα “λεφτά” τα έβγαζε ο Παπαγγελόπουλος και το πιο εντυπωσιακό είναι η ατάκα ότι “μας χαλάει την κεντρική γραμμή του μαγαζιού”» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη «να ανακαλέσεις τις αθλιότητες, είσαι ελεγχόμενος για τη Novartis» προσθέτοντας ότι «δεν θα περάσει η προσπάθεια σπίλωσης προσώπων και της παράταξης που εκπροσωπώ».

Σχετικά με τα όσα ακούγονται για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη υποστήριξε ότι «ο κ. Μιώνης στις παραληρηματικές συζητήσεις που είχαμε περιέφερε την κυρία Μητσοτάκη ως εφόδιο και μετάλλιο για να κάνει τις δικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες». Για την κυρία Τουλουπάκη υποστήριξε ότι «δεν την έχω δει» και συμπλήρωσε ότι αυτό που ακούγεται να λέει για το πρόσωπό της «το είπα για να διαχειριστώ έναν άνθρωπο που ήταν σε παραλήρημα εκείνη τη στιγμή».

«Έχοντας μαθητεύσει δίπλα στον μεγαλύτερο παραμυθά είναι φυσικό να λες ψέματα» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης επιμένοντας ότι «το ύφος της συνομιλίας δείχνει ότι η σχέση με τον κ. Μιωνή είναι σχέση οικειότητας. Μεσολαβείτε για να του κλείσετε μια δικαστική διένεξη στην οποία τον εμπλέξατε εσείς». «Η ΝΔ έχει ως αντιπρόεδρο έναν ακροδεξιό ψεύτη και διστρεβλωτή» είπε έπειτα ο Νίκος Παππάς λέγοντας ότι «εγώ δεν έχω επαγγελματικές σχέσεις με τον Μιωνή αλλά ο κ. Παπασταύρου που ήταν το δεξί χέρι του Σαμαρά του μεγάλου κρυπτόμενου που τρέμει τον Παπαγγελόπουλο».

Πηγή ethnos

Σχόλια