Ράδιο Βήτα Chatbox

Σύνταγμα: Αυτός είναι ο 37χρονος που πήγε με καραμπίνα στη Βουλή

 

Πανικό προκάλεσε τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος εμφανίστηκε στο Σύνταγμα με καραμπίνα και απειλούσε να ανοίξει πυρ. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε προειδοποιήσει για την πράξη του με μια ανάρτηση στα social media.

Ειδικότερα, ο 37χρονος, εμφανίστηκε στο Σύνταγμα σε κατάσταση αμόκ γύρω στις 03:00 το πρωί, κρατώντας μία καραμπίνα και κατευθύνθηκε προς το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, απειλώντας να ανοίξει πυρ. Νωρίτερα είχε κάνει μία μακροσκελή ανάρτηση στο instagram, όπου προειδοποιούσε πως θα κάνει… πραξικόπημα στη Βουλή. Έλεγε στους αστυνομικούς ότι είναι άγγελος του Θεού και άναβε κεριά.

Στην ανάρτησή του ο 37χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει βαριά ψυχολογικά προβλήματα, έγραφε διάφορα ακατάληπτα, μεταξύ αυτών και ότι «έρχομαι οπλισμένος στη Βουλή» και «ξεκινάω πραξικόπημα».

«Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς»

«Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία. Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός αρμαγεδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν».

Στην ανάρτησή του, είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με την καραμπίνα, αλλά και με το πανό που κρατούσε στο Σύνταγμα, το οποίο έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα».

Παράλληλα, φαίνεται να εξυμνεί τον φυλακισμένο και καταδικασμένο χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη ως «δεξί χέρι του βασιλιά» και προειδοποιεί με εκτέλεση σειρά επωνύμων.

Ολόκληρη η ανάρτηση του 37χρονου:

Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία.

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδων. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.

Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστές, αναρχικοί, ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά, συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλωνης και ο Καλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ@@@ όλους.

Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χειλόπιτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο.

Πηγή tovima


Σχόλια