Ράδιο Βήτα Chatbox

Ανδρουλάκης: Ο Τσίπρας μπορεί να συνεργαστεί με τον Βελόπουλο

 Σκληρή επίθεση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έκανε από το βήμα  του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που αφού επί χρόνια συνεργάστηκε με την ακροδεξιά, μας καλεί να συγκροτήσουμε “προοδευτικό μέτωπο”. Ο κ. Τσίπρας μας ζητάει να πούμε τώρα με ποιον θα κυβερνήσουμε. Σε αυτό το θέμα φαίνεται ότι έχει ασθενή μνήμη. Ξέχασε ότι τον Ιανουάριο του 2015 έλεγε στον ελληνικό λαό ότι έρχεται η πρώτη φορά αριστερά, ξαφνικά σαν μπαμπούσκα έβγαλε από μέσα τον ακροδεξιό κ. Καμμένο», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

«Αν ψάχνει ξανά τέτοια μέτωπα, υπάρχουν λύσεις. Άλλωστε ποια η διαφορά του τότε συνεργάτη του με τον κ. Βελόπουλο; Μια κηραλοιφή δρόμος, ας τον περπατήσει», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης  προτρέποντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με τον κ. Βελόπουλο. 

Όσον αφορά τις εκλογές ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είπε: «Εμείς σεβόμαστε την ετυμηγορία των εκλογών. Δεν στήνουμε κυβερνήσεις στο παρασκήνιο υπό την καθοδήγηση οικονομικών συμφερόντων και αυτό ας το πάρουν χαμπάρι και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πρόκειται να μιμηθούμε τον ακραίο οπορτουνισμό τους για να κατακτήσουμε την εξουσία, διχάζοντας τον ελληνικό λαό».

Πηγή topontiki


Σχόλια