Ράδιο Βήτα Chatbox

Για τέσσερα κακουργήματα ερευνάται η σύζυγός του Γιώργου Τράγκα

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η διάταξη της αρχής για την καταπολέμηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που επιδόθηκε στη σύζυγο του Γιώργου Τράγκα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ρεπορτάζ του ALPHA, η Μαρία Καρρά ερευνάται για τα κακουργήματα της απάτης από κοινού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, της εκβίασης, της απιστίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ο δικηγόρος της Μαρίας Καρρά, Θεόδωρος Μαντάς υποστηρίζει ότι περιγράφονται αορίστως κάποια αδικήματα χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις.

Οι Αρχές πάντως δέσμευσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Μαρίας Καρρά και τα περιουσιακά της στοιχεία και, σύμφωνα με τον ALPHA, έχουν εντοπίσει τουλάχιστον 10 off shore συμφερόντων Γιώργου Τράγκα.

Ο άνθρωπος που χειρίστηκε την υπόθεση της βίλας στην Κασσιόπη και εντόπισε το σύνολο του ποσού που κόστισε το μαγευτικό ακίνητο και όχι αυτό που είχε δηλώσει ο δημοσιογράφος, μίλησε στον σταθμό, εξηγώντας ότι η διαδικασία είναι χρονοβόρα.

“Η δέσμευση που έχει γίνει αφορά σε χρήματα και περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα. Σε χώρες όμως που είναι μη συνεργάσιμες είναι δύσκολο να γίνουν άμεσες ενέργειες” είπε ο Ε. Καραμάνος, πρώην διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με την πλευρά της Μαρίας Καρράς, η περιουσία του Γιώργου Τράγκα ανέρχεται στα 23 εκατ. ευρώ και όχι τα ποσά άνω των 100 εκατ. ευρώ που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δικηγόροι της δεν έχουν ακόμα στα χέρια τους το πόρισμα, ώστε να δουν με ποιες συγκεκριμένες πράξεις συνδέονται οι κατηγορίες σε βάρος της. Σύμφωνα με το πόρισμα η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα όχι μόνο γνώριζε τις δραστηριότητές του αλλά συμμετείχε σε αυτές.

Πηγή enikos
Σχόλια