Ράδιο Βήτα Chatbox

Νεκρός στη Λαχαναγορά: Γιατί η αστυνομία εστιάζει στο σενάριο της αυτοκτονίας

 

Νεκρός στη Λαχαναγορά του Ρέντη: Αυτοχειρία δείχνουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναφορικά με το θάνατο του 47χρονου στην Λαχαναγορά του Ρέντη.

Ο 47χρονος εντοπίστηκε, το πρωί στις 11:15, νεκρός με δεματικά καλωδίων (tie wrap) στο λαιμό μέσα σε φορτηγό, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στην οδό Κένεντι, στη Λαχαναγορά.

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. προκρίνει το σενάριο της αυτοκτονίας;

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ. προκρίνει το σενάριο της αυτοκτονίας του 47χρονου, καθώς ο τρόπος με τον οποίο πέθανε ο άνδρας θα μπορούσε κάλλιστα να «δείχνει» δολοφονία. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η καμπίνα δεν φέρει σημάδια διάρρηξης, που σημαίνει πως ο 47χρονος είτε έβαλε τέλος στη ζωή του μόνος του, είτε ήξερε τον άνθρωπο που τον δολοφόνησε – και του άνοιξε.

Αν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για δολοφονία η υπόθεση θα πάει στα χέρια του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Το αστυνομικό τμήμα του Πειραιά έχει αναλάβει την υπόθεση, με τους αστυνομικούς να συλλέγουν καταθέσεις από άτομα που βρίσκονταν στη λαχαναγορά το πρωί του Σαββάτου, συναδέλφους του 47χρονου αλλά και άτομα της οικογένειάς του.

Εξετάζεται επίσης υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στο σημείο και πέριξ της αγοράς.

Τι είναι το tie wrap

Το tie wrap είναι ένα ιδιαίτερως σκληρό πλαστικό υλικό που χρησιμοποιείται κυρίως για το δέσιμο καλωδίων και υπάρχει σε διάφορα μεγέθη. Είναι ένα δεματικό υλικό το οποίο έχει μεγάλη αντοχή. To tie wrap προσφέρει σταθερή συγκράτηση και δεν γίνεται να λυθεί. Ο μόνος τρόπος αφαίρεσής του είναι να κοπεί.

Πηγή eleftherostypos


Σχόλια