Ράδιο Βήτα

Διαγραφή Μπογδάνου από την «Εθνική Δημιουργία»

Τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ανακοίνωσαν με κοινή τους δήλωση οι επικεφαλής του κόμματος «Εθνική Δημιουργία», Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης.

Όπως σημειώνεται, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρίσκεται πλέον εκτός, λόγω του «αλαζονικού του χαρακτήρα», «της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς» και «της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας».

Η ανακοίνωση των Θ. Τζήμερου – Φ. Κρανιδιώτη

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική».

Η απάντηση Μπογδάνου

«Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης» τόνισε ο  Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναφορικά με τη διαγραφή του από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Μπογδάνος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι δεν περίμενε πως θα βρεθεί σε ένα «παράρτημα της ΝΔ» και πρόσθεσε: «Καμία στήριξη στην ‘’πασοκοποταμίσια’’ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό».

Πηγή kathimerini


Σχόλια