Ράδιο Βήτα

Τρόμος για δικυκλίστρια στον Βόλο: Tην παρέσυρε φορτηγό και την έσερνε για 2,5 μέτρα

Χάρη στη παρέμβαση περαστικών σώθηκε μια δικυκλίστρια στο Βόλο, την οποία παρέσυρε και έσερνε για 2,5 μέτρα φορτηγό.

Ήταν γύρω στις 11:00 όταν ακούστηκε δυνατός θόρυβος που παρέπεμπε σε σύρσιμο και όσοι βγήκαν έξω από τα καταστήματά τους είδαν ένα φορτηγό να σέρνει κάτω από τις ρόδες του δικυκλίστρια με τον οδηγό του να μην το έχει αντιληφθεί. «Έτρεξα αμέσως στο παράθυρό του και του φώναξα να σταματήσει», ανέφερε μάρτυρας μιλώντας στην ιστοσελίδα, taxydromos.gr.

Η γυναίκα ηλικίας περίπου 59 ετών, είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε ολόκληρη τη δεξιά πλευρά της. Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα, παρέμεινε στο οδόστρωμα, αναμένοντας βοήθεια. Μολονότι διατηρούσε τις αισθήσεις της, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και στο χέρι. Κάτω από τις ρόδες του φορτηγού βρίσκονταν, επίσης, τα πράγματά της, η τσάντα της και το μηχανάκι μαρτυρώντας τις στιγμές φρίκης που βίωσε.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε για βοήθεια πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρέλαβαν την τραυματία και την διακόμισαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τη Ζάχου, στην οδό Μητροπολίτου Γρηγορίου. Η 59χρονη συρόταν από το φορτηγό επί τουλάχιστον δυόμιση μέτρα.

Δεν είναι γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Όταν όμως ο οδηγός φορτηγού αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί, όπως αναφέρει o taxydromos.gr φέρεται να φώναζε αναστατωμένος: «Πού βρέθηκε; Πού βρέθηκε;».

Πηγή ethnos


Σχόλια