Ράδιο Βήτα Chatbox

Στα δικαστήρια Ηρακλείο για να απολογηθεί η 38χρονη δράστρια

 

Στα δικαστήρια Ηρακλείου προσήχθη το πρωί του Σαββάτου (29/10) η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη.

Η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση έφτασε λίγα λεπτά πριν τις οκτώ το πρωί στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί. Η τοπική ιστοσελίδα cretapost δημοσίευσε φωτογραφίες από την άφιξή της.

Η 38χρονη παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης (25/10) στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου και μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα την Τετάρτη (26/10), όπου και της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η 38χρονη παραδέχεται ότι διέπραξε το αδίκημα και έχει δηλώσει πως «θόλωσε και του έριξε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό», επειδή ανέφερε πως ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του, ενώ κουβαλούσε το καυστικό υγρό μαζί της για άμυνα.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε, με σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο, το θώρακα και το λαιμό, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το μάτι του.

Πηγή topontiki


Σχόλια