Ράδιο Βήτα

Κώστας Κωστόπουλος: Ποινική δίωξη κατά του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμου» για βιασμό

 

Ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου, για βιασμό που φέρεται να τελέστηκε το 2010 άσκησε η Εισαγγελία μετά από τη διερεύνηση μήνυσης που υπέβαλε σε βάρος του γυναίκα ηθοποιός.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός καταγγέλλει ότι ο σκηνοθέτης τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του, στις αρχές του 2010, όταν, αφού είχαν βγει για δείπνο, της είχε προτείνει να συνεχίσουν το βράδυ τους σε κλαμπ όπου βρίσκονταν κοινοί γνωστοί τους. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ο κατηγορούμενος είχε οδηγήσει το όχημα σε απόμερο σημείο.

Ο συνηγορος του πρώην σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Σασμος», Ν. Βιτώρος σε ανακοίνωση του μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαρος του για κακούργημα, κάνει λόγο για «ευκαιριακή δημοσιότητα».

Αναλυτικά η δήλωση του:

Ο Κώστας Κωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και, με αίτησή του, ζήτησε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση της μήνυσης που κατατέθηκε σε βάρος του. Ταυτοχρόνως, υπέβαλε έγκληση σε βάρος της μηνύτριας για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ήδη, σημαντικοί άνθρωποι του θεάτρου, της τηλεόρασης και του πολιτισμού, που έχουν συνεργασθεί με τον κ. Κωστόπουλο, έσπευσαν να καταθέσουν υπέρ του.

Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις, όπως ήδη έχουν επισημανθεί από τη σχετική εισαγγελική παραγγελία, τα ερωτήματα της οποίας ουδέποτε απαντήθηκαν από τη μηνύτρια. Είναι αυτονόητο ότι από την πλευρά μας δεν θα δημοσιοποιήσουμε κανένα στοιχείο από το αποδεικτικό υλικό της υπόθεσης. Θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε την διαδικασία, διαχωρίζοντας την πραγματική απονομή της δικαιοσύνης από την εκμετάλλευση της μέσω της ευκαιριακής δημοσιότητας.

Πηγή documentonews


Σχόλια