Ράδιο Βήτα Chatbox

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται σε όλη την χώρα για αύριο Τετάρτη 30/11

 

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τα τοπικά μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες βροχόπτωσης, τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και τους θυελλώδεις νοτιάδες 7 με 8 μποφόρ .

Από το πρωί στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, την Ήπειρο, τη Κρήτη (κυρίως η δυτική και η νότια), και βαθμιαία την υπόλοιπη Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Κυκλάδες, την Εύβοια , τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα , προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.

Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρά στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και στα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας.

Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και από το απόγευμα 7 τοπικά 8 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.Τα φαινόμενα από τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.Τα φαινόμενα από τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Σχόλια