Ράδιο Βήτα Chatbox

Κρήτη: Βιτριόλι πέταξε η 38χρονη στον πρώην της

 

Αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό κατά του εν διαστάσει συζύγου της στην Κρήτη. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το δείγμα υγρής ουσίας χρώματος καφέ από το γυάλινο βάζο περιείχε εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση θειικών ανιόντων.

Αυτό το γεγονός συνάδει με την περίπτωση το εν λόγω δείγμα να ήταν πυκνό υδατικό διάλυμα θειικού οξέος (βιτριόλι). Θυμίζουμε ότι η 38χρονη,  μέσω των συνηγόρων της δήλωνε πως το υγρό δεν ήταν βιτριόλι αλλά καθαριστικό οξύ. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει η ίδια «δεν αισθάνεται περήφανη για την πράξη της» και δεν ήθελε να προκαλέσει ζημιά στον εν διαστάσει σύζυγό της, καθώς όπως τόνισε: «Ήταν ένα οξύ υγρό τύπου ακουαφόρτε, που προμηθεύτηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας. Επειδή εγώ δεν μπορώ να οπλοφορώ, εκείνοι οπλοφορούν».

Σύμφωνα, με τον συνήγορο του 36χρονου Αλέξη Κούγια στο STAR, ο άτυχος άνδρας «αγωνίζεται μαζί με την οικογένειά του για να σώσει την όρασή του», ενώ όπως ανέφερε ο ποινικολόγος πλέον μετά και την έκθεση των πραγματογνωμόνων «το αδίκημα πλέον είναι απόπειρα ανθρωποκτονία».

Πηγή eleftherostypos


Σχόλια