Ράδιο Βήτα

Κρήτη: Η φρίκη της 20χρονης στα χέρια του πατέρα της – Βιασμός, ξύλο και βασανιστήρια

 

Καταγγελία 20χρονης από το Ηράκλειο της Κρήτης πως ο πατέρας της την βίαζε, την κακοποιούσε και την εξέδιδε έναντι αμοιβής, όταν ήταν ακόμα ανήλικη.

Κι ενώ ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση βιασμού του 15χρονου αγοριού από συμμορία συνομήλικών του στο Ίλιον μια νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου έρχεται στο προσκήνιο.

Πρόκειται για την καταγγελία 20χρονης -σήμερα- κοπέλας από το Ηράκλειο, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ καταγγέλλει πως, όταν ακόμα ήταν ανήλικη, ο πατέρας της την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

Μάλιστα, στην κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές πριν από μερικούς μήνες, κατονομάζει έναν επιχειρηματία, έναν έμπορο και ένα στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας.

Σε σχέση με τον πατέρα η υπόθεση έχει πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δικαστική οδό, ως προς τα άλλα πρόσωπα, τα οποία κατονομάζει στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι κάποια εξ αυτών έχουν λάβει κλήση να εμφανιστούν και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για τα όσα αποδίδονται.

Τα βασανιστήρια στα χέρια του πατέρα της

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε ενώ η κοπέλα ήταν πλέον ενήλικη, ζητώντας να τιμωρηθεί ο πατέρας της, για τον οποίο μιλάει με απέχθεια αφού όπως καταγγέλλει τη βίαζε, την χτυπούσε και γενικότερα συμπεριφερόταν με βία τόσο στη μητέρα της όσο και στον αδερφό της.

 Χαρακτηριστικά φέρεται να αναφέρει ότι όταν πεινούσε η ίδια και τα άλλα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας τους έβαζε σε σούπερ-μάρκετ, τους υποχρέωνε να βλέπουν και να μυρίζουν τα γλυκά και τα φαγητά και τους άφηνε νηστικούς.

Ως προς τους φερόμενους «πελάτες», η κοπέλα κατονομάζει πρόσωπα είτε με τα πλήρη στοιχεία τους είτε με τα μικρά τους ονόματα, δίνοντας ωστόσο συγκεκριμένα στοιχεία της επαγγελματικής ιδιότητας τους ή των διευθύνσεων τους.

Πηγή in.gr

 


Σχόλια