Ράδιο Βήτα

Βολος : Αποφυλακίστηκε ο «Κάμελ», στους δρόμους ξανά

 

Αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Λάρισας ο «Κάμελ», ο οποίος κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος στους δρόμους του Βόλου και της Ν. Ιωνίας. Ο 39χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 18 μηνών τον Ιούνιο γιατί κινήθηκε απειλητικά προς το ηλικίας 16 μηνών παιδάκι και τον 30χρονο πατέρα του στην Ερμού και αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε τα 3/5 της ποινής του.

Ο άνδρας που είναι γνωστός ως «Κάμελ» έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών τα τελευταία χρόνια στον Βόλο, καθώς ρίχνει στα πρόσωπά τους βενζίνη…

Το 2018 καταδικάστηκε για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 21χρονης τότε, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, με ποινή φυλάκισης 40 μηνών χωρίς αναστολή και είχε οδηγηθεί στη φυλακή Τρικάλων. Στις 17 Ιανουαρίου του 2019 συζητήθηκε η έφεσή του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο του είχε μειώσει την ποινή σε 18 μήνες χωρίς αναστολή και τον έστειλε πάλι πίσω στις φυλακές Τρικάλων, όπου εξέτισε την ποινή του και απ’ όπου αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2020 καταδικάστηκε εκ νέου σε φυλάκιση 60 ημερών, για να εκτίσει ποινή 20 ημερών και να αποφυλακιστεί τον Ιανουάριο του 2021.

Ο 39χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και είναι εξαρτημένος, έχει εξεταστεί από ψυχίατρους, που έχουν αποφανθεί ότι δεν χρήζει νοσηλείας και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πηγή magnesianews


Σχόλια