Ράδιο Βήτα Chatbox

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στα δικαστήρια η 34χρονη – Καταθέτει πρώτος ο Δασκαλάκης

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης (31/1) ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης. Λίγο αργότερα κατέφτασε στο δικαστήριο και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν από νωρίς έξω από το δικαστήριο για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου και κατευθύνθηκε σιωπηλός προς την αίθουσα. Στις 10:30 περίπου έφτασε συνοδευόμενη από αστυνομικούς στο δικαστήριο η κατηγορούμενη. Ντυμένη στα μαύρα η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στο εσωτερικό των δικαστηρίων.

Σημειώνεται πως σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση δολοφονίας της πρωτότοκης κόρης του, Τζωρτζίνας, με κατηγορούμενη την εν διαστάσει σύζυγό του. Μάλιστα, θα είναι ο πρώτος μάρτυρας στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με το θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα. Λίγο πριν τις 11 έφτασε στο δικαστήριο η μάνα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου συνοδευόμενες από τον δικηγόρο της κατηγορούμενης, Αλέξη Κούγια.

Πηγή eleftherostypos

Σχόλια